VALIKKO
3.2.2019 13:36

Pikaehostus kynsiin Apteq:n nail extralla

Oon todella laiska lakkamaan kynsiä ja vaikka multa löytyykin kotoa muutama värillinen kynsilakka, niin tulee niitä harvemmin käytettyä. Haluan kuitenkin että kynnet näyttävät siisteiltä ja hyvinhoidetuilta, joten kun haluan kynsiin pientä pikaehostusta käytän Apteq:n väritöntä nail extra kynsilakkaa. Sitä oonkin käyttänyt nyt putkeen varmaan puoli vuotta. Apteq:n kynsilakka tekee kynnen päälle värittömän, tai lievästi helmeilevään valkeaan taittavan kalvon, joka suojaa kynnen halkeilua ja liuskottumista.

Kynsilakan kalvo on vettä läpäisemätön. Apteq:n lakka sisältää hydrolysoitua kasviproteiinia ja piitä, jotka ravitsevat kynttä. Nämä auttavat kynsiä kasvamaan pitkiksi ja hyväkuntoisiksi. Kynsilakassa on myös uv-suoja, joka estää kynttä kellastumasta. Kynsilakkaa voidaan käyttää aluslakkana kynnen alla, mutta itse tykkään käyttää sitä ihan pelkiltään, sillä kynsistä saa pienellä vaivalla niin ehostetun näköiset ja siistit. Kyseistä lakkaa suositellaan käyttämään Apteq Biotiini extra-biotiinilisän rinnalla, ja se on itse asiassa mulla myös käytössä, sillä oon tykännyt siitä. Se tehostaa hiusten kasvua huomattavasti ja pitää ihon sekä kynnet hyväkuntoisina. Apteq:n nail extran löydät apteekeista.

Apteq nail extra

Lakattiin tänään myös äidin kynnet tuolla kyseisellä lakalla, jotta näette millaisen lopputuloksen sillä saa kynsiin. Mun mielestä lopputuloksesta tuli erityisen kaunis ja näinkin pienellä vaivalla kynsistä sai todella siistit ja laitetun näköiset, vai mitä sanotte?

Apteq nail extra kokemuksia

Onko Apteq nail extra telle tuttu? Tykkäättekö te kynsissä enemmän värillisistä vai värittömistä kynsilakoista?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.