VALIKKO
9.4.2017 18:29

Pink bomber jacket

Mulla on vaikka kuinka monta postausideaa mielessä ja oonkin jo kuvannut kuvat niitä varten, mutta en vaan oo saanut aikaseks tulla kirjottamaan yhtään postausta… Nyt sitten päätin vihdoin tulla jakamaan joku aika sitten otetut asukuvat. Löysin ton söpön Bomber-takin Cubukselta joiltakin ale-päiviltä ja voisin vaan pitää sitä päivästä toiseen kun se on niin kiva 😀 Ostin myös noi aurinkolasit joku aika sitten, kun kerrankin löyty mulle sopiva koko. Mä oon koko elämäni ajan vaan käyttänyt  sellasia pilottilaseja, mutta ihan hauskaa vaihtelua ostaa välillä vähän erilaiset. Kertokaa ihmeessä teidän mielipide tästä asusta!

Mutta nyt, historian tehtävät oottaa tekijäänsä, joten palaillaan taas mahdollisesti huomenna postauksen merkeissä! Tällä kertaa siis tällainen pikapostaus.

DSC180411
Aurinkolasit Glitter // Choker Glitter // Bomber Cubus // Farkut H&M // Kengät Converse

DSC0867211

DSC0870011

DSC0858411

DSC0858511

DSC0875811

DSC0878011

Kommentit

  • Niina

    Nuo aurinkolasit on tosi kivat ja sopii sulle hyvin! 🙂 Myös tuo pinkki bomberi on ihana <3

     0
  • Enni

    Kiitos, kiva kuulla että tykkäät <3 Mä olin aluksi noiden aurinkolasien kanssa vähän kahden vaiheilla että tykkäänkö vai enkö tykkää, kun ne oli niin erilaiset kun mitä mulla on ennen ollut 😀

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.