VALIKKO
25.11.2018 15:49

Pink details

Viime asuntopostauksen jälkeen mun asunto on vielä kokenut muutoksia, ja nyt se alkaa näyttää valmiilta. Enää ei ole mitään kodin sisustamisen to do-listalla, paitsi parvekkeen sisustaminen loppuun sitten joskus ensi kesänä. Päädyin tekemään kodistani vaaleanpunaisen, ei varmaan jää siis epäselväksi mikä on mun lempiväri? ;D Halusin että koti on paikka, jonne on mukava tulla ja joka on kaikella tapaa kodikas ja viihtyisä. Halusin kotiin lämpimiä vilttejä, kauniita tyynyjä sekä yksinkertaisia koriste-esineitä, jotka luovat kotiin sitä kodikkuutta. Jokaiselle koriste-esineelle on oma paikkansa, joten koti on helppo pitää tämä takia siistinä. Ajattelin etten nyt tee näin pian uudestaan kokonaista asuntopostausta, vaan esittelen teille muutamia kivoja vaaleanpunaisia yksityiskohtia mun asunnosta.

2018-11-25 01.41.32 1

Tässä näkyy hieman alkovea. Seinällä roikkuu peili, peilin vasemmalla puolella on iso valkoinen unisieppari, ja oikealla puolella tädiltä saatu kaunis balleriina-koriste. Sain nyt sitten toisenkin balleriina-koristeen tädiltä lahjaksi äskettäin, kun ehdin sieltä Helsingin reissulta myös kotiuttaa yhden samantyyppisen koristeen. 🙂 PicsArt_11-25-01.44.25

Pienelle seinäkaistaleelle alkoven viereen ei oikein keksinyt mitään muuta kuin tikashyllyn. Tikashyllyyn oon kerännyt erilaisia koriste-esineitä, sekä muutamia laatikoita pikkuesineille. Löysin myös vihdoin seinäkellon: AmandaB:n kauniin kukkakuvioisen tekstikellon, jossa lukee: ”Elämässä on vain yksi tärkeä hetki, se on tässä ja nyt”. Nyt jokaisella kellonvilkauksella voin muistaa tuon tärkeän lauseen. 🙂

PicsArt_11-25-02.19.39
Tässä näkyy vielä tarkemmin alkovea. Oon aina haaveillut isosta ja kodikkaasta korkeasta sängystä, ja tänne uuteen asuntoon tosiaan hankin sellaisen. Sängyllä on vaaleanpunainen viltti, valkoinen päiväpeitto sekä vaaleanpunaiset tyynyt. Sänky on varmaan mun lempipaikka kodissa ja siellä tuleekin vietettyä aika paljon aikaa niin blogijuttuja tehden kuin tv:täkin katsoen. Sängyn viereen mahtui vielä yöpöytä, jonka päällä on koristeena kukkataulu ja pitsikulho täynnä vaaleanpunaisia tuikkukynttilöitä.
PicsArt_11-25-01.34.03

Tykkään myös viherkasveista, joten hankin kesällä tänne varjoviikunan. Yllätyksekseni oon myös saanut pidettyä sen hengissä näinkin pitkään…Tämä on tosi helppohoitoinen ja pärjää hyvin niin kuumilla kuin kylmillä säillä ikkunan edessä. Sitä tarvitsee myös kastella vain kerta viikkoon, joten se ei vaadi sen suurempaa hoitamista. Varjoviikunalla on myös hempeän vaaleanpunainen ruukku. Erityisen söpöt on myös nuo juuresta kasvavat pienet lehdet, joita en raaski ottaa pois <3

DSC02909

Työpöytä sijaitsee keittiön vieressä. Työpöydä päällä on tekoviherkasveja pitsikulhoissa, meikkipeili, sekä lääkekaappi jonka kylkeen oon laittanut mun kummankin isovanhemman vanhat hääkuvat sekä toisen papan lapsuuskuvan. Vanhat kuvat on musta erityisen kiehtovia ja ihania, joten halusin sellaisia myös omaan kotiin.

PicsArt_11-25-02.21.48

Keittiön pöydällä taas on kirkasvalolamppu sekä joskus kukkia. Tällä kertaa äiti oli hankkinut mulle vaaleanpunaisia ruusuja, joten tällä hetkellä ne koristaa mun pöytää. Pöydän takana on pieni ikkunalauta, jossa on Iittalan tuikkuja sekä vaaleanpunaiset kynttilät niiden sisällä.

DSC02933

Keittiössä taas on nämä ihanat pannulaput, jotka hankin joskus kesällä Prismasta.

PicsArt_11-25-02.46.31

Ja sitten sellainen tavara, josta olen saanut paljon kyselyitä että mistä se on hankittu: vaaleanpunainen vedenkeitin. Hankin sen Lidlistä syksyllä ja se on kyllä ollut aivan superhyvä ja tehokas vedenkeitin. Hintaakin taisi sillä olla vaan parikymppiä. Tämä keittää vedet ihan hetkessä ja on kaikenlisäksi myös söpökin. <3 Lisäks keittiössä on kauniit ruusukuvioiset koukut, joissa roikkuu yllä näkyvät patalaput sekä avaimet.

PicsArt_11-25-02.13.06

Vessassa tosiaan vallitseva väri on valkoinen, mutta halusin pieniä vaaleanpunaisia väripilkkuja, joten laitoin kerrosvatiin vaaleanpunaisia kynsilakkoja. Oon tykännyt ihan superpaljon tosta ideasta laittaa kerrosvatiin koruja ja kosmetiikkaa! Dermosilin paperikassissa on hiustuotteita ja ripauksen luksusta tuo valkoiset pyyhkeet.

PicsArt_11-25-02.08.46

Vessan ovessa on Hidasta elämää-sivustolta tilattu juliste. Julisteen on tehnyt 8-vuotias Aana, ja tää on kyllä tosi taitavasti tehty! Julisteen nimi on Avaruuden ikkuna, ja koska tykkään avaruusjutuista, vaaleanpunaisesta, Hidasta elämää-sivustosta ja taiteesta niin päätin hankkia itselleni myös tuon julisteen. Mietin myös sen kehystämistä, mutta ainakin toistaiseksi se on vielä julisteena tuossa vessan ovessa.

Mitäs te tykkäsitte näistä asunnon yksityiskohdista?

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.