VALIKKO
26.3.2019 12:06

Pohdintaa blogin tulevaisuudesta

Otsikosta saa nyt sellaisen kuvan että olisin ehkä lopettamassa bloggaamisen, mutta ei suinkaan, ajatus oli vain koota ylös vähän millaista sisältöä haluaisin blogini kautta jakaa teille. Ajattelin tämän tekstin avulla selvittää myös omia ajatuksia siitä, mihin suuntaan haluan blogini menevän ja toki kertoa teille mitä kaikkea blogini tulee jatkossa sisältämään. Blogista löydät jatkossa ainakin nämä aihealueet…

inspiraation ja vinkkien jakaminen

Yksi blogini tarkoitus on jakaa inspiraatiota ja vinkkejä. Yritän pitää blogini inspiroivana paikkana ja ottaa blogiini inspiroivia kuvia. Inspiraatiota tykkään jakaa mm. erilaisten inspiroivien kollaasien tai unelmista puhumisen muodossa. Olen ihmisenä sellainen joka tykkää rajattomasti haaveilla erilaisista asioista ja haluan ehdottomasti jakaa täällä blogissakin palasen sitä haaveilupersoonaani. Vinkkejä tykkään myös jakaa aiheesta kuin aiheesta, kuten esimerkiksi rentoutumisesta tai mielen hyvinvoinnista.

hyvinvointi

Hyvinvointi on ehdottomasti myös tulevaisuudessa yksi blogini aiheista. Etenkin mielenterveys on lähellä sydäntä, ja aika ajoin tykkään jakaa mielenterveyteen liittyviä juttuja, koska niistä on omakohtaista kokemusta ja haluan ainakin omalta osaltani lievittää niihin liittyviä stigmoja ja tabuja. Toki hyvinvointiin kuuluu myös monenlaiset muutkin postaukset kuten esimerkiksi rentoutumisesta, joogasta ja mindfulnessista puhuminen, jotka myös ovat itselle tärkeitä aiheita. Myös eteerisistä öljyistä tehty hyvinvointipostaus oli itselle tärkeä ja siitä tykkäsin, sillä halusin jakaa teillekin myös niiden tuoman positiiviset terveysvaikutukset. Kaikki mikä saa mielen paremmaksi ja hyvälle mielelle, ne haluan jakaa blogissani myös teillekin!

Blogitiimi

Kuulun Blogitiimiin ja blogitiimipostauksia tulee siis kerran kuussa aina alkukuusta. Aiheet vaihtelevat ja voivat olla mitä tahansa maan ja taivaan välillä. Aina en ehdi blogitiimipostauksiin osallistua, mutta parhaani mukaan yritän joka kuu kirjoittaa yhdessä sovitusta aiheesta. Niitä on siis tiedossa vielä tulevaisuudessakin.

1553532938601

kirjoittaminen ja syvällinen pohtiminen elämästä

Kirjoittaminen on itselle tosi tärkeää ja kirjoitankin päivittäin päiväkirjaa. Haaveilen myös oman kirjan kirjoittamisesta. Ennen kirjoittaminen oli ehkä enemmänkin sivuroolissa blogin suhteen ja yritin vain aina keksiä postauksiin jotakin tekstiä täytteeksi, mutta nykyisin tykkään jakaa tekstejä jossa on oikeasti joku pointtikin. Haluan jakaa kirjoittamisen iloa myös täällä blogissa. Haluan ajoittain pohtia elämää vähän syvällisemmin tekstin muodossa, vaikka joskus tekstit menevätkin vähän sellaiseksi kevyeksi höpöttelyksi, mutta sekin on ihan okei. Olen avautunut blogissani mm. absolutismista, perfektionismista ja masennuksesta, joten tämän kaltaisia postauksia on tiedossa varmasti myös tulevaisuudessa. Toki myös arkista höpöttelyä tulee blogissa olemaan jatkossakin. Tämä kirjoittamisen esiin tuominen vaatii vielä vähän harjoittelua, sillä koen etten saa tuotua omaa kirjoittajapersoonaani esille vielä haluamallani tavalla täällä blogissa. Haluaisin jakaa joskus myös valokuvauskuvia höystettynä lyhyemmillä tekstinpätkillä, niin että rinnalla olisi joku lyhyt ja ytimekäs syvällinen pohdinnallinen teksti elämästä.

valokuvaus

Kuten olen aiemminkin täällä blogissa sanonut, erotan toisistaan blogikuvauksen ja valokuvauksen. Blogikuvaus on kuvien sommittelua, ja se vaatii vielä itseltä vähän harjoitusta, mutta tekemällähän sitä oppii 🙂 Siinä haluaisin ainakin kehittyä. Haluan jatkossa jakaa blogissa sommiteltuja kuvia mm. kosmetiikkapostausten tai tuotearvostelujen muodossa, mutta haluaisin myös jakaa niitä valokuvauskuviakin. Tykkään kuvata ihmisiä, joten jos välillä satun saamaan jonkun malliksi ja saan luvan julkaista kuvat täälläkin niin mielelläni teen niistäkin postausta, kuten esimerkiksi pari päivää sitten jakamani kuvat, jotka otin kaverin uusista hiuksista. Myös erilaiset luontokuvat ja muut valokuvauskuvat voisivat kuulua osaksi blogia ja niihin voisin sitten kirjoittaa niitä syvällisempiä pohdintoja elämästä. Asukuviakin blogissa varmasti vielä joskus näkyy, mutta en koe että olen pukeutumiseni osalta kovin inspiroiva ihminen, joten se on jäänyt vähän vähemmälle täällä blogissa. Silti jos päälle sattuu joku kiva ja itseä miellyttävä asu ja saan sen ikuistettua kuviin niin asukuviakin on kyllä vielä tiedossa.

sisustus

Tykkään sisustuksesta ja teemani sisustuksessa ovat valkoinen ja vaaleanpunainen. Kotini on siis hempeän tyttömäinen vaaleanpunaisine yksityiskohtineen, tai ainakin yritän sen sellaiseksi tehdä. Inspiraationani sisustuksessa toimivat ne ihanat viihtyisät Ikean valmishuoneet 😀 Haluan jatkossakin esitellä blogissa kotiani jos satun tekemään uusia sisustushankintoja. Viime aikoina koti on kokenut pienen muodonmuutoksen ja siitä olisi tarkoitus tehdä postausta, samoin parvekkeesta sitten kun se vihdoin saadaan sisustettua loppuun.

1553532962233

kosmetiikka

Harvoin ostan uusia kosmetiikkatuotteita, enkä ole mikään kosmetiikan suurkuluttaja, mutta tykkään silloin tällöin ostaa testiin uutta kosmetiikkaa. Etenkin luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja jatkossa olisi kiva jos pääsisin esittelemään blogissa jotakin uusia luonnonkosmetiikkatuotteitakin. Viimeisimpänä nyt ainakin oli se Himalajan suolasaippuan esittely, joka vaikuttikin olleen mielenkiintoinen postaus myös teille lukijoille. En nyt sano ettäkö olisin vaihtamassa kaikki kosmetiikkatuotteeni luonnonkosmetiikkaan, mutta uskon että luonnonkosmetiikasta löytyisi monia uusia kivoja tuotteita testiin ja esiteltäväksi myös blogiin. Kosmetiikka ei ole blogini pääaihe, mutta haluan sen silti sisällyttää mukaan.

dokumentit, tee

Tämä on vielä vähän auki, että jatkanko näiden postausten tekemistä. Haluaisin jakaa kuukausittain erilaisia dokumettisuosituksia, sillä katson paljon dokumentteja, mutta se ei noussut selvästikään kovin suosituksi aiheeksi. Täytyy pohtia teenkö niitä enää jatkossa. Myös teen juonti on itselle tärkeää ja haluaisin arvostella kaikki juodut teet, mutta sekään ei katsojamääristä katsottuna ollut kovin suosittu postaus, joten täytyy pohtia senkin jatkoa. Luulen että ainakin teearvosteluja tulen jatkossa tekemään huonosta menestyksestä huolimatta, sillä se on itselle niin tärkeää. Ne postaukset voi sitten vaikka skipata jos ei satu osumaan omiin kiinnostuksenkohteisiin 🙂

DIY-postaukset

DIY-postauksia en ole aikoihin toteuttanut blogissani, mutta niitä tulen varmasti vielä toteuttamaan jonkin verran. Ainakin olen suunnitellut tekeväni DIY-postausta siitä koulupöydästä tuunatusta kukkalaudasta. DIY-postauksia teen harvemmin, mutta haluan että nekin sisältyvät blogini aihealueisiin.

Miltäs nämä suunnitelmat kuulostavat ja onko teillä ehdottaa jotakin muuta aihetta josta haluatte mun tekevän postauksia?

 

Kommentit

 • Nimetön Jenny

  Sulla on kyllä niin kivoja postausideoita! Itse tykkään sun blogissa erityisesti syvällisemmistä postauksesta, valokuvausjutuista ja hyvinvointiin liittyvistä aiheista. Oon myöskin viime aikoina pohtinut blogini aihepiiriä, ulkoasua yms. joten voisin kans kirjoitella vähän blogini tulevaisuudesta 🙂

   0
  • Enni

   Voi kiitos kovasti 🙂 Kiva kuulla! Kirjoita ihmeessä, täytyy käydä sitten lukemassa sunkin pohdinnat jos päätät tehdä postauksen aiheesta!

    0
 • Nimetön Nimetön

  Olisi kiva lukea näiden lisäksi arkisia postauksia, esim my dayt, säännölliset harrastuskuulumiset, ruokapostaukset ois kivoja 🙂

   0
  • Enni

   Kiitos ideoista, täytyy pistää muistiin 🙂 Varmasti tulen toteuttamaan myös arkisiakin postauksia!

    0
 • Sini

  Nää ideat kuulostaa tosi kiinnostavilta, odotan innolla! *.*

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.