VALIKKO
2.12.2018 18:13

Pohdintaa elämästä Hidasta elämää-korttien avulla

Kuinka moni teistä on kuullut Hidasta elämää-sivustosta? Sivusto kokoaa ylös erilaisia voimauttavia aforismeja, jakaa tekstejä erilaisista psykologisista aiheista ja sivustolla on myös oma nettipuoti. Mä myönnän olevani Hidasta elämää-sivuston suuri fani, ja olenkin seuraillut sivustoa jo pidemmän aikaa sekä Instagramissa että Facebookissa, ja sivuston ilmaisena klubijäsenenä pääsen myös lukemaan aika ajoin sähköpostia heiltä. Mukana on joskus myös erilaisia alekoodeja puotiin. Päätin nyt joulun alla piristää itseäni ostamalla kyseiseltä sivustolta itselleni joululahjat. Päädyin ostamaan kirjan, taidejulisteen sekä nämä tämän postauksen aiheena olevat Voimauttavat kysymykset-kortit. Mukaan sai myös ilmaiseksi haaveilemani ihastuttavan kangaskassin.

hidasta elämää voimauttavat kysymykset

Mutta sitten itse aiheeseen, eli näihin Voimauttavat kysymykset-kortteihin! Olen ihastunut Hidasta-elämää puodin tarjonnassa etenkin näihin kortteihin, sillä niiden avulla pääsee pohdiskelemaan omaa elämää hieman syvällisemmin. Voitin viime vuonna arvonnasta toiset Hidasta elämää-kortit, ja nämä nyt ostamani kortit oli kiva lisä niiden rinnalle. Nämä kortit sisältävät 52 kauniisti koristeltua kysymyskorttia, ja itse olen käyttänyt näitä niin että nostan aina silloin tällöin pakasta yhden kortin ja kirjoitan päiväkirjaan ajatuksia, joita kysymys herättää. Pakassa on todella laajalti erilaisia kysymyksiä, jotka todella pistävät miettimään omaa elämäänsä tai tunnistamaan omia toimintatapojaan. Kun korttien avulla kysymyksiä pohdiskelee esimerkiksi päiväkirjassa tai toisen ihmisen kanssa, on korttien läpikäyminen todella voimauttava prosessi, jossa pääsee tutustumaan tarkemmin omaan itseensä.

hidasta elämää voimauttavat kortit

Kysymykset ovat mielestäni todella mielenkiintoisia, ja vaikka aluksi osaan kysymyksistä en keksi mitään kirjoitettavaa, niin hetken päästä olenkin jo kirjoittamassa sivu tolkulla tekstiä. Kysymykset siis pistävät todella miettimään syvällisemmin erilaisia omaan elämään liittyviä asioita. Kysymykset voivat olla esimerkiksi: ”Mikä on elämäntehtäväni?”, ”Mihin olen menossa ja miksi?” tai ”Kuka minä olen?”.  Rakastan pohtia syvällisemmin asioita, unelmoida, sekä kasvaa ihmisenä, joten nämä kortit toimivat todella niiden apuna. Kortit soveltuvat etenkin tällaiseen elämäntilanteeseen, kun tuntuu vain ikuisesti jumittavan paikoillaan. Korttien avulla olen löytänyt elämääni uusia näkökulmia tarkastella asioita. Suosittelenkin ehdottomasti testaamaan tällaisia kortteja mikäli haluaa pohtia omaa elämäänsä hieman syvällisemmin 🙂

hidasta elämää kortit

Onko tällaiset terapeuttiset kortit teille tuttuja?

Kommentit

  • Enni

    Suosittelen kyllä testaamaan joskus näitä, jos tulee mahdollisuus 🙂 Nää on kyllä kätevät juurikin sellaisessa syvällisessä pohdinnassa 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.