VALIKKO
18.8.2015 18:57

Polyvore

Minäkin eksyin eilen Polyvoreen, jonka parissa kuluikin koko loppuilta…Onpa koukuttava sivu! Fiilistelin vähän tulevaa Ikean reissua ja keräsin sisustusinspiksiä. Keräsin noihin kollaaseihin sellasia sisustusjuttuja joita multa kotoa löytyy, mutta sit lisäsin siihen ympärille kaikkea uutta. Oikeastaan täällä ei erikseen ole mitään huoneita vaan kaikki on samojen seinien sisällä, joten periaattessa ruokailuhuone, makuuhuone ja olohuone yhdistyy.

Olohuone:

y-1

Olohuone näyttää tällä hetkellä täällä aika sekavalta, mutta haaveilen tollaisesta kollaasin olohuoneesta. Valkealla linjalla mennään, mutta sit on jotain väripilkkujakin mukana (kuten noi kasvit ja tyynyt). Itseasiassa mulla ei tällä hetkellä ole kuin nuo kasvit ja niille kukkaruukut, mutta jos Ikean reissulta löytäisi jotain noita kollaasin tuotteita. Oon muuten aivan ihastunut tohon Yki Nummen Lokki-valaisimeen, joka löytyy lapsuudenkodistakin (ja jota vihasin monta vuotta mutta viha kääntyi lopulta ihastukseksi… :D).

Makuuhuone:

y-2

Valkoisen seesteinen linja jatkuu makuuhuoneessakin. Tykkään kasveista, joten makuuhuoneestakin voisi löytyä jonkinlainen väriä tuova viherkasvi. Iittalan koriste-esineet on aivan ihania joten niitä löytyy myös.

Ruokailuhuone:

y

Ruokapöytä tosiaan löytyykin, sellainen ihan perus valkoinen pöytä. Siihen ajattelin jotain vähän erityisempää tuolia, mutta voi olla että päädyn ihan kokovalkoisiin yksinkertaisiin tuoleihinkin. Toisaalta nuo läpikuultavat tuolit houkuttelis myös, mutta ajattelin pitää melko yksinkertaisen linjan sisustuksessa, niin etten yhdistele liikaa erilaisia materiaaleja.

Jotain värikästä vois vielä tonne keksiä, mutta ehkä Ikean reissu tuo jotain uusia ideoita.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.