VALIKKO
9.5.2017 17:02

Shopping day

IMG_937911

Mä oon jo pitkän aikaa kulkenut päivästä toiseen muutamilla luottovaatteilla, ja tänään sitten päätin lähteä etsimään vähän jotain muitakin vaatekappaleita sinne vaatekaappiin. Yleensä mua ahdistaa mennä kaupungille, koska en löydä sieltä koskaan yhtään mitään ja sit mulla on yleensä shoppailupäivinä kauhee ulkonäkökriisi. Tällä kertaa löysin kuitenkin kaikki tarvitsemani, kauppaan oli tullut tosi kivoja vaatteita. Ulkonäkökään ei ahdistanut tänään niin paljoa kun yleensä. Aattelin esitellä teille mun ostokset. Noitten lisäks mukaan tarttu vielä Seppälästä kahet perushanskat, kun ne oli alessa yhteensä vaan 3 euroa ja mun vanhat on ihan kuluneet sekä jotain ylioppilaskutsu-askartelumateriaaleja, mutta niiden esittely tuskin kiinnostaa, joten en sitten niistä ottanut kuvia 😀

DSC0080011

Gina Tricot // huppari // 19,95 €

IMG_293739211

Gina Tricot // toppi // 9,95 €

Mulla ei oo varmaan koskaan ollut punaista vaatetta 😀 Tää oli musta kuitenkin aivan ihana toppi, kerrankin löytyy jotain värikästäkin mun vaatekaapista  <3

DSC0080311

Seppälä // peplum-paita // normaalihinta 14,99 €, alennuksessa 9,00 €

Seppälässä oli poistomyynnit ja siellä oli kaikki -40%. En koskaan löydä Seppälästä mitään, mutta nyt tarttui lastepuolelta tällanen ihana paita mukaan. Hintaakaan ei jäänyt paljoa alennusten jälkeen.

DSC0080911

H&M // perushuppari //19,90 €

IMG_93872611

Seppälä // yömekko // 12,00 €

DSC0080511

H&M // t-paita // 9,99 €

Tarvitsin myös jonkun perus kotipaidan, niin päädyin sitten tällaiseen, mutta ehkä tätä voi ihan ihmisten ilmoillakin käyttää.

DSC0081311

Kampaamo // suihkutettava hoitoaine x2 & tuuheuttava shampoo // kaikki yht. 20 €

Tää oli ehkä paras löytö ikinä!! Kävin kattomassa noita hoitoaineita Sokoksella ja siellä ne makso yksistään vähän päälle 21 euroa. Muistelin että yhessä kampaamossa niitä saa monta euroa halvemmalla ja siellä olikin joku alelaari missä sai kolme tuotetta 20€:lla. Yks tuote oli 9,99 €, joten päätin heti ottaa kaks noita kun ne kuluu niin nopeasti. Niistä tuli yhteensä jo yli 20 € joten periaatteessa ton kolmannen shampoon sai ilmasiks. Toi on oikeesti paras suihkutettava hoitoaine ikinä ja se on samalla myös hoitoöljy.

Mitä tykkäsitte mun ostoksista?

Kommentit

 • Enni

  Mäkin tykkään siitä ihan hirveesti 🙂

   0
 • Niina

  Kivoja ostoksia! 🙂 Mä tykkäsin eniten tuosta kukkatopista, se on ihana <3 Myös tuo ensimmäinen huppari on tosi kiva 🙂

   0
 • Sofia

  Tosi kivoja juttuja oot löytäny! 🙂 Mun suosikkeina varmaan toi eka huppari ja kukkatoppi 🙂 Pitäis itsekin etsiä jotain värikästä kesäksi, koska mun kaikki vaatteet tuppaa olemaan mustia, harmaita tai valkosia, hahah.

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

   0
 • Enni

  Kiitos, mustakin ne on aivan ihania! 🙂

   0
 • Enni

  Kiitos kommentista 🙂 Joo, ihan sama juttu mulla, kaikki vaatteet valkoisia, harmaita tai haalean pinkkejä 😀

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.