VALIKKO
5.7.2017 18:49

Shopping lately

Vihdoin saan aikaiseks tulla esittelemään viime aikojen ostoksia:

IMG_047947811

Aco – sun lotion SPF 50

Mulla oli entuudestaan Acon aurinkovoide kasvoille, ja kun tarvitsin aurinkovoidetta myös vartalolle niin päädyin saman merkin rasvaan. Kaupan päälle sai myös tuollaisen vartalorasvan. Tässä on SPF 50, UVA ja UVB-suojat ja tää on myös vedenkestävä, joten hyvältä siis vaikutti tekstien perusteella. Tää oli hyvä perus aurinkorasva, mutta tää sotki aika paljon vaatteita ja purkki oli vähän vaikeakäyttöinen. Tästä ei kuitenkaan jäänyt niin pahasti sellaista ikävää rasvaista tunnetta iholle, joten plussaa siitä. Huono puoli tosin oli että kun tää on vedenpitävää niin tää ei meinannut lähteä millään iholta 😀 Toi rasva oli kans ihan hyvä perusrasva, joka tuoksuu hyvälle.

DSC0349611

Apteq Biotiini

Näitä biotiineja oon syönyt jo monta vuotta, ja edellisen paketin loputtua oli aika ostaa taas uusi. Nää on kyllä parhaaksi koettuja biotiineja!

DSC0345411

L’oréal Paris – Colorista washout hiusväri (lilac)

Mä olen värjännyt nyt jonkun aikaa tän sarjan pinkillä värillä hiuksia (josta postaus täällä), ja vaikka se olikin aivan ihana niin halusin vähän vaihtelua. Päädyin tähän lilac-väriin ja tää on kyllä aivan ihana, mun tän hetkinen lemppari! Aattelin jopa että värjäis tän paketin loputtua hiusten latvat ton värisellä kestovärillä 😀

DSC0348611

Glitter – wet brush

Tästä wet brushista olin kuullut paljon hyvää, joten päädyin itsekin vaihtamaan Tangle teezerin tähän. Nyt ei ole kyllä paluuta Tangle teezeriin, nimittäin tää on tuhat kertaa parempi kuin se. Tästä saa paljon paremman otteen, ja tällä saa hiukset harjattua tosi hellävaraisesti. Hiukset tuntuu niin ihanan pehmeille harjauksen jälkeen <3

DSC0346311

IsaDora – Twist-up lip balm

Vanha huulirasva oli loppumassa, joten sen tilalle ostin tän IsaDoran kierrettävän huulirasvan. Tää tuoksuu tosi hyvälle ja kosteuttaa hyvin huulia. Ite tykkään kans kun tää on ihan läpinäkyvä, mutta valittavana oli myös värillisiäkin huulirasvoja. Ja tässäkin suojakerroin 15, joten plussaa siitäkin.

DSC0344611

Kicks – makeup brush shampoo

Tääkin meikkishampoo on ollut mun kestosuosikki monta vuotta, enkä oo muita käyttänytkään. Tää tuoksuu hyvälle ja puhdistaa meikkisiveltimet hellävaraisesti.

DSC03519

H&M –  meikkilaukku


Oon jonkin aikaa haaveillut jostakin kivemmasta meikkien säilytyspaikasta, joten kun tällainen meikkipussi löytyi H&M:ltä alennuksesta, päädyin tähän. Tässä on paljon tilaa, ja aattelin että tästä sais vähän omaperäisemmän jos tuunaisin tätä jotenkin, vaikka onhan se kivan yksinkertainen noinkin.

DSC0347011

Cubus – sukat

Viimeisenä Cubuksen sukat. Cubuksella on mun mielestä parhaat alusvaatteet, ja nää sukatkin on ihan parhaat. Epäilytti eka että pysyykö nää mun jalassa kun noissa ei oo vartta ollenkaan, mutta hyvin ne pysyi. Nää on kyllä niin kätevät tennareitten kanssa, kun näitä ei näy ollenkaan!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.