VALIKKO
21.10.2016 15:15

Stressi blogista

Blogi on taas stressannut mua ihan älyttömästi. Välillä mua itseäkin huvittaa se, että näinkin pieni asia saa stressin aikaseks, mutta onhan tää mulle tosi tärkeä harrastus joten sillä on myös iso arvo mun elämässä. Tuntuis hassulle ottaa kuvia, jos en voisi jakaa niitä täällä blogissa. Mulla ei hirveästi ole kavereita, joten se on tosi kiva että täällä saan jonkinlaisia kommentteja mun postauksiin, jolloin tuntuu siltä että jotakin kiinnostaa oikeasti mun elämä. Nyt on lukijoita kuitenkin jonkun verran lähtenyt pois. Tuntuuhan se pahalle, mutta oon miettinyt että kirjoitanko mä tätä muita vai itseäni varten?

Mä masennun tosi helposti, jos joku postaus saa vähän lukijoita. Mietin että ketään ei kai sitten kiinnosta ja se saa pahan mielen. Mietin mistä aiheista ei kannata postata, mitkä eivät kiinnosta muita. Toisaalta sitten herää kysymys, onko tää loppujen lopulta omanlainen blogi, jos en postaa oikeasti sellaisista asioista joista tykkään, vaan sen takia että muita ei kiinnosta. Tuntuis kuitenkin hölmöltä kirjoitella tänne, jos tätä blogia ei lukisi kukaan. Se olisi kuin seinälle kirjoittaisi, kun ei saa palautetta omasta tekemisestä.

DSC02352 copy

Tiedän että mun blogi saattaa taas menettää lukijoita, kun ajattelin tehdä taas tänne jotakin muutoksia. Blogin nimi ei vieläkään miellytä itseä, se on jotenkin tylsä. Keksin ehkä jotakin mielenkiintoisempaa tilalle. Ulkoasusta tykkään ihan hirveesti, joten se ei tule muuttumaan. Postausaiheetkin luultavasti muuttuvat. Haluaisin että tää blogi olisi mun julkinen päiväkirja, jonne kirjoitan mitä mulle kuuluu, mitä oon tehnyt. Aina välillä voisin sitten tehdä erikoispostauksia, kosmetiikka-arvosteluja, diy-juttuja ja muita. Sirkuksesta ja treenaamisesta haluaisin kertoa myös enemmän. En tosin sitten tiedä kiinnostaako blogi tuon jälkeen ketään.

Tuntuu etten oikein osaa rakentaa postauksia oikein, tekstistäkin tulee kamalan tönkköä kun en uskalla olla oma itseni. Olis kiva jos saisin rohkeutta tuottaa blogiin tekstiä ajatuksenvirtana, oikolukea sen pari kertaa ja sitten postata. Ei sellaista että mietin joka lausetta ikuisuuden ja oikoluen tuhat kertaa. Silloin katoaa mun oma persoonallisuus, jota en haluaisi käyvän. En tiedä millaisen kuvan te olette saaneet täällä musta, mutta mua itseäni se kuva ei miellytä. Jotenkin tuntuu että vaikutan hirveen tiukalta ihmiseltä, kun kaikki tekstit on niin moneen kertaan muokattuja. En tosin tiedä onko se vaan mun omassa päässä.

DSC09079

Tää on tällaista säheltämistä blogin kanssa, kun välillä haluaisin että tää pysyy samanlaisena, mutta kuitenkin olisi hieman erilainen. Haluaisin että kuvat säilyvät yhtä vaaleina ja hyvälaatuisina, mutta eivät olisi niin ”teennäisiä”. Tarkoitan siis että haluaisin ottaa sellaisia kuvia, jotka eivät aina olis niin aseteltuja. Ite ainakin tykkään lukea muiden blogeja, jos kaikki ei ole aina niin täydellistä. Ennen blogimaailma oli mun mielestä paljon kivempi, kun ei ollut sellaista kilpailuhenkisyyttä, ja kuvat saattoivat olla kännykkäkameralla otettuja huonolaatuisia kuvia, mutta jotka kuitenkin olivat tunnepitoisia.

Bloggaamista haluan ehdottomasti jatkaa, mutta toivon että voisin nyt alkaa tehdä tästä blogista oikeasti omanlaisen. Se on nyt vaan jäänyt siihen että kirjoitan täällä siitä, kuinka haluaisin sen muuttuvan, muttei se ole kuitekaan tapahtunut. Kunhan vaan uskaltaisin. Pelottaa ettei ketään enää kiinnosta. Jotenkin tuntuu että oon epäonnistunut, jos lukijat katoaa. Sitten tosin pitäisin tätä muiden takia. No, aion kuitenkin nyt tehdä muutoksia.

DSC02345 copy

Olipa helpottava kirjoittaa tää teksti, kerrankin oikeasti ajatuksenvirtana. Halusin vaan kertoa teillekin minkälaisia ajatuksia tää bloggaaminen herättää nyt mussa. Jos teillä on jotain kommentoitavaa tähän, niin kommentoikaa ihmeessä.

Kommentit

 • Anonyymi

  Hyvä postaus! Kiva kuulla tällaisia rehellisiä ajatuksia, varmasti moni muukin miettii sitä, mikä lukijoita kiinnostaa, vaikka sanoisikin kirjoittavansa "vain itseään varten". Tykkään muutenkin blogistasi, kuvat on hienoja ja erityisesti tykkään sellasista postauksista, joissa kerrot itsestäsi ja oot ihailtavan rohkeasti kirjoittanut myös vaikeista asioista.

   0
 • sini

  Ymmärrän niin hyvin sua, mul on kans stressiä blogista ja siitä mitä kirjottaa, millasia kuvia ottaa ja millanen ulkoasu blogilla on ja ylipäätään et kiinnostaako ketään… Mut mun paras vinkki on kirjottaa blogia itteensä varten, julkasta kuvia joista ite tykkää ja kirjottaa aiheista jotka itteään kiinnostaa. Ettei miettis niin paljon muita. Vaik toki bloggaamisessa pitää tietyssä suhteessa "miellyttää" lukijoita, mut tosiasia on ettei jokaista pysty miellyttämään, sillon pitää tehdä niinku ite kokee parhaaks. Kyllä lukijat löytää blogit jotka kiinnostaa, kaikki ei tykkää kaikesta eikä tarviikkaan. Mut myönnän et välillä on itelläkin hankalaa katella ku lukijamäärä hupenee silmissä, eikä sille voi tehä paljoakaan. Mut sit tulee uusia lukijoita! Mä tykkään sun blogista, ja tykkään siitä vaikka se muuttuis, tärkeintä on et blogista huokuu se et kirjottaja ite tykkää omasta blogistaan ja kirjottaa sitä mielellään! ♥

   0
 • Anonyymi

  Sun blogi on tosi ihana ja oon saanut paljon kivoja vinkkejä ja ohjeita postauksista. Kiva nähdä hienoja kuviasi ja lukea elämästäsi. Kyllä mua ainakin kiinnostaa nähdä se oma ja persoonallinen ote. Jatka ihmeessä bloggaamista ja aina voi toki muuttaa ja kehittää sisältöä, mutta tästäkin pidän kovasti. Ihmiset on välillä aika laiskoja kommentoimaan, mutta usko pois, itsekin luen montaa blogia innoissani ja odotan aina malttamattomasti uusia postauksia, vaikka en lukijaksi olekaan liittynyt enkä yleensä kommentoi. Anna palaa vaan:)

   0
 • Enni

  Kiitos kommentista, tosi kiva kuulla että tykkäät mun blogista 🙂 Ja mukava että tuollaiset postaukset kiinnostaa sua, voisin tehdä niitä lisääkin.

   0
 • Enni

  Kiitos Sini <3 Niinpä, itekin oon lohdutellut itteeni sillä että jos joku lähtee pois lukijoista sen takia ettei sisältö enää kiinnosta, niin tilalle varmasti tulee sitten sellaisia joita kiinnostaa. Ja oon myös miettinyt että blogin kirjoittamisesta lähtee kyllä vähitellen maku, jos koittaa vaan miellyttää muita, eikä kirjoita sellaisista asioista, joista ite tykkää. Kiitos tosi paljon, mä kans tykkään ihan älyttömästi sun blogista! 🙂

   0
 • Enni

  Voi, tosi kiva kuulla :') Tällaiset positiiviset kommentit saa kyllä hyvälle mielelle! 🙂 Tuo on kyllä totta ihan munkin kohdalla. Monet postaukset on tosi mielenkiintoisia ja hyviä, mutta itekään en jaksa oikein kommentoida niihin.

   0
 • Niina

  Mun mielestä sulla on todella kiva blogi! 🙂 Ja oon ehdottomasti sitä mieltä, että kannattaa tehdä sitä omaan juttuaan ja nauttia koko hommasta <3 Kun alkaa stressamaan blogista niin into vaan laskee ja lopulta huomaa bloggaavansa pakosta. Mä bloggailen nykyään harvemmin ja just niistä aiheista mistä itse haluan eikä mulla oo enää ollut stressiä blogista:) Tsemppiä blogin suhteen!

   0
 • Enni

  Ihana kuulla 🙂 Niinpä, musta tuntuu että mulle on käynyt just tollein. Kiva että sulla ei ole enää stressiä blogista, munkin stressi varmasti katoaa kun alan tekemään tästä blogista enemmän omanlaisen! Kiitos 🙂

   0
 • Anonyymi

  Minä luen sun blogia oikein mieluisesti tälläisenä 🙂 Kuvat, monipuolisuus ja persoonallisuus on ehdottomia plussia! Tärkeintä on tietty että tämä on sinunlaiseni ja teet semmoista blogia mitä itse haluat. En ole koskaan kommentoinut aikaisemmin mitään, mutta olen jo pidempään lukenut juttujasi.

   0
 • Enni

  Kiitos mielipiteestä 🙂 Niinpä, bloggaaminen on mieluisinta kun tää on omanlainen. Kiva kuulla! 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.