VALIKKO
6.9.2016 14:31

Suuri asuntopostaus

Kuten pari postausta sitten mainitsinkin, alkaa asunto näyttää meidän mielestä tosi kivalle. Kaikki tärkeät sisustusjutut on nyt hankittu ja koti näyttää omanlaiselta. Me ollaan siinä S:n kanssa aivan toistemme vastakohtia että S tykkää elää minimaalista elämää ilman mitään turhia tavaroita ja mä taas tykkään että kodissa on kotoisa olla kun ympärillä on paljon miellyttäviä sisustusjuttuja. Oon kuitenkin itekin luopunut paljon turhasta tavarasta niin että tasot pysyy aika tyhjinä ja jokaiselle tavaralle on kaapissa oma paikkansa. Sekin jo tekee kodista miellyttävämmän. Nykyisin kodista on oikeasti muotoutunut sellainen ihana paikka, jossa pystyy rentoutumaan ja jossa on hyvä olla. Nää puol vuotta kun ollaan täällä asuttu on oikeastaan kulunut vähän sellaisessa sekasorrossa tavaroiden suhteen, sillä niille ei ole oikein löytynyt paikkaa. Nyt sen suhteen ei kuitenkaan ole enää stressiä. Tässä postauksessa tekin pääsette sitten kurkkaamaan meidän asuntoon, joten pidemmittä puheitta esittelemään huoneet:

OLOHUONE:

Olohuone ja makuuhuone on yhdistynyt yhdeksi huoneeksi. Sisustus on kokonaan valkoinen, mutta beige sohva tuo kivasti väriä, samoin viherkasvit. Sohvaa vastapäätä, sängyn viereisellä seinällä on pieni hylly, jonka päällä on tv.

DSC09498

DSC09491

DSC09464

MAKUUHUONE:

Makuuhuonealueeseen kuuluu sisustustikkaat, yöpöytä ja sänky. Huoneen nurkassa on alkovi, jossa on sänky. Alkovi on ihan hauska, mutta koska se on just tietyn kokoinen niin sinne on vähän vaikea hankkia sänkyä, joka mahtuu sinne. Meilläkin ois hankinnassa jossakin vaiheessa uus sänky, mutta sen täytyy kyllä ihan millilleen olla oikein kokoinen. Vanha sänky mahtui onneks just ja just sinne.

DSC09545

DSC08886

kollaasi1

KEITTIÖ:

Keittiössä on vähän tummempi sisustus, mutta ruokapöytä on valkoinen. Keittiö on viime vuonna remontoitu ja se on kyllä tosi upea. Seinät on marmoria, tasot ja kaapit tummia ja illalla tason päälle saa tunnelmallisen led-valon. Tykkään keittiöstä ihan älyttömästi!

DSC08016

DSC07919

DSC08366

ETEINEN:

Eteinen ei oo mikään kovin suuri, mutta siellä mahtuu hyvin pukeutumaan. Saatiin just mun sukulaisilta tuo valkoinen kori, ja sinne saa kyllä hyvin tavaroita säilöön. Naulakonkin päällä on vähän samanlaisia valkoisia koreja. Eteisessä ei oo oikein mitään sisustettavaa, mutta jotain piristystä oon koittanut saada sinne.

DSC09531

DSC09527

VESSA:

Vessa ei oo mikään kehumisen arvoinen 😀 Se on todella todella pieni ja jos oisin kuvanottohetkellä astunut yhden askeleen taaksepäin, olisin ollut jo vessan ulkopuolella. Vessa on aivan eteisen vieressä.

DSC09537

Mitä te tykkäätte meidän asunnosta?

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.