VALIKKO
23.8.2017 11:57

Syksyn playlist 2017

Rakastan syksyä ja ihan kaikkea mitä se tuokaan tullessaan: oransseja lehtiä, kirpeän raikasta syksyilmaa, huurteisia lehtiä jalkojen alla, kaulaliinoja ja sitä rauhallista tunnelmaa joka valtaa mielen syksyn tullessa. Ja tietenkin sitä että saan kävellä tuolla syksymaisemien ympäröimänä kamera kädessä ja ikuistaa kuviin tämänkin vuoden syksyn. Musiikkimaku muuttuu myös syksyyn päin mentäessä, iloiset ja nopeatempoiset biisit saa vaihtua jopa hieman melankolisiin, mutta ainakin itseä rauhoittaviin kappaleisiin. Tässä on mun tän vuoden syksyn playlist:

(Äh noissa aluissa on tollaset pitkät mainokset eli jos teitä kiinnosta kuunnella kappaleet niin suosittelen avaamaan noi ihan YouTubessa, eli painamalla kappaleen nimeä, kun noi mainokset kestää jotain 3min eikä niitä voi ohittaa……)

Suunnittelin playlistin järjestyksen ja tähän väliin olisi tullut Massive Attackin Teardrop, mutta sitä ei voinut pistää tänne kun siinä oli joku esto :/ Live-versio on myös siitä hyvä, joten laitan sen tänne.

Tässä olisi ollut sit Jenni Vartiaisen Minä ja Hän. 😀 Laitan nää biisien nimet silti tähän kun olin suunnitellut tän järjestyksen niin tarkasti.

Ja tähän olisi tullut Pete Parkkosen Kiitos…Sitäkään ei voinut ladata.

Viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä Lornin Acid Rain. Suosittelen ehdottomasti katsomaan ton musiikkivideon, se on UPEA. Koskettava, vaikuttava, jättää sanattomaksi. Ja tuo tanssi, vau. Usean katselukerran jälkeen vasta tajusin tästä videosta enemmän sen ideaa, ja joka katselukerralla huomaa jotain uutta. Kuuntelijoiden ja katsojien kommentit kannattaa myös lukea, siellä on upeita tulkintoja biisistä. Lornin muuta tuotantoa en suosittele kuuntelemaan, se on musta aivan tosi ahdistavaa musiikkia 😀 Mutta musiikkimakunsa kullakin.

Suurin osa biiseistä oli varmaan teille tuntemattomia, mutta kuuluko teidän playlistiin yhtään samanlaista musiikkia?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.