VALIKKO
13.7.2019 19:43

Tällä hetkellä minut tekee iloiseksi x4

Heippa ♥ Tällä kertaa ajattelin tulla jakamaan hieman kevyempiä juttuja syvällisten vastapainoksi, vaikka niitä syvällisiäkin on kyllä mukava kirjoitella. Mulle tuli kuitenkin fiilis jakaa tänne blogiinkin mun tämän hetken positiivisuuksia ja ilon aiheita, tai muutama niistä (postauksesta olisi tullut kauhistuttavan pitkä jos olisin kaikki tänne jakanut!). Tämän postauksen kuvat on otettu kännykän kameralla, joten toivottavasti aavistuksen huonompi laatu ei pilaa lukukokemusta!

PicsArt_07-13-07.03.32

Uudet hiukset

Hiuksien muodonmuutoksesta puhuin jo kesän bucket listissä, joten itse ideaa olin elätellyt mielessäni pitkään, mutta ajan varasin eilen kampaajalle vähän extemporeena, sillä mulla oli täysin vapaa päivä ja vähän huono fiilis, joten ajattelin että nyt piristän kyllä itseäni kampaamoreissulla. Onneksi luottokampaajalleni sattui olemaan illalle vapaa aika, joten lähdinkin sitten sinne. Hiuksista lähti varmaan viisi senttiä pois, ne ovat vähän päälle olkapäämittaiset nyt, ja takaa on leikattu kerroksittain. Sellainen raju kerrostus olisi varmaan ollut mun tyylinen teiniaikoina, mutta koska ikää on jo pian 24 (hui!) niin päädyttiin tekemään tällainen hillitty muutos, jonka kuitenkin huomaa. Ei ole kai liikaa hehkutettu jos sanon että rakastan näitä hiuksia ja lyhyet hiukset ovat niin kivaa vaihtelua pitkästä aikaa! Näihin saa myös tosi kivasti volyymia suolasuihkeella tai kuivashampoolla, ja laineikas hiuslaatu pääsee nyt enemmän esiin.

2019-07-12 11.08.58 2

Syksyä kohti

Ylhäällä näkyvä kuva, noihin maisemiin minä kuulun. ♥ Kuva on napattu viileän kirpeältä, vielä kesäiseltä illalta, kun fiilis oli kuitenkin ihan syksyinen. En tiedä onko jo liian aikaista varovaisesti alkaa puhua syksystä, mutta kieltämättä kun kirjaston lainakuitissa mainitaan elokuu, kauppoihin on saapunut koulutarvikkeita ja illat alkavat pimentyä, mulla alkaa sielussani herätä syksyinen palo. Tiedän että monille syksyn saapuminen, ja tämän vuoden kylmä lyhyt kesä on ollut pettymys, mutta mä ainakin odotan tosi kovasti syksyä. Ja jottei mun syksyhehkutus säikäyttäisi jo kesäfaneja, niin vielähän tässä on ainakin kuukausi aikaa kesäisille keleille ja auringonpaisteelle, joten nautitaan niistäkin ja kerätään voimia pitkään kaamoskauteen!

2019-07-13 06.30.59 2

Plantin mango-soijajogurtti

En voi tarpeeksi hehkuttaa tätä soijajogurttia, josta kaveri mulle vinkkasi. ♥ Tää on niin hyvää ja päihittää kaiken maailman herkut ja jäätelöt!! Täydellinen jälkiruoka tai ihana aamun aloittaja! Pitäisi enemmänkin tutustua kaupan vieraampiin ruokatuotteisiin! Yleensä kuljen laput silmissä kaupassa ja nappaan ostoskoriin vaan ne tuotteet, mitä olen aina käyttänytkin. En uskalla yleensä kokeilla uusia tuotteita, mutta tällä kertaa se ainakin kannatti. Lupaan ottaa haasteeksi testata ainakin uusia kasvipohjaisia tuotteita tulevilla kauppareissuilla!

2019-07-12 08.30.47 2

Suomipop-festarit

Eilen kampaajan jälkeen kaverini pyysi minua liittymään porukkansa joukkoon Suomipop-festareille, ja pohdin kaipaako mieli kuitenkin rentoa koti-iltaa yksin. Onneksi kuitenkin lähdin, sillä ilta oli huikea! Ehdittiin kuulla Sanni ja Juha Tapio, istuskeltiin laiturilla juoden, syöden ja jutellen. Ystävien rento ja huoleton fiilis tarttui minuunkin ja huomasin itsekin unohtaneeni hetkeksi kaikki sen hetken murheet. Niin ihmeellistä kun se onkin niin sen olen viime aikoina huomannut, että läheisten seura piristää kyllä aina! Positiivisuudella on myös tapana tarttua kun taas negatiivisuus syö vaan elintilaa muilta lähellä olevilta. En tarkoita että aina pitäisi tai jaksaisi olla positiivinen, mutta turha valittaminen yleensä kerää sitä negatiivista energiaa. Positiivisella asenteella pärjää pitkälle!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.