VALIKKO
8.2.2017 16:13

Tämän hetken lempiasu

Vitsi mä olen iloinen kun aurinko paistaa pitkästä aikaa! Aamuisin on aivan ihana herätä auringonpaisteeseen ja valoisuus vaan tuo niin paljon lisää energiaa ja nostaa kummasti mielialaa. Muutama viikko sitten olin niin väsynyt ja uupunut että hyvä kun sängystä pääsi ylös, mutta nyt oon taas jaksanut tehdä tosi paljon asioita päivisin. Ens viikolla on englannin kuuntelu, jännittää ihan älyttömästi, mutta niinkuin iskäkin mulle sanoi niin jännityksellä saa kyllä pilattua helposti koko kuuntelun. Pitäis vaan luottaa itseensä ja omaan osaamiseensa! Kuuntelun jälkeisenä päivänä onkin penkkarit, jonne kävin viime viikolla ostamassa asun. Laitan siitä sitten kuvia tännekin kun penkkaripäivä on ohi 😀 Sitten onkin jäljellä enää enkun kirjallinen ja kurssien suorittaminen loppuun. Ihan hullua ajatella että mä oikeasti vihdoinkin valmistun! Se on ollut vaan sellainen kaukainen haave, mutta päivä päivältä ollaan vaan lähempänä sitä. Mä nyt vaan toivon että ne enkun kirjoitukset sujuu hyvin, eikä mun valmistuminen jää niistä kiinni. Opettajat hokee mulle että pääsen ihan varmana läpi, mutta on vaan vaikee luottaa itseensä.

Kävin viikko sitten shoppailureissulla tarkoituksena ostaa muutama perustoppi, mutta mukaan tarttuikin Cubukselta tollanen aivan ihana t-paita. Teksti oli niin kiva että olihan se pakko ostaa, ja hintaakin taisi olla vaan kymppi. Tykkään ihan hirveästi käyttää sitä farkkutakin kanssa, ja tosta yhdistelmästä tulikin ihan mun suosikkiasu 🙂

kollaasi24
kollaasi22
1
kollaasi23

Mitä mieltä te ootte tästä asusta?

Kommentit

  • Anonyymi

    Oot ihan tajuttoman nätti!!!

     0
  • Enni

    Kiiiitos <3 Ihana kommentti :')

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.