VALIKKO
31.1.2018 00:33

Tämän hetken positiivisuudet

♥ Lenkki ystävän kanssa. Käytiin illasta pitkällä kävelylenkillä ja ihana oli päästä purkamaan ajatuksia ja vaihtamaan kuulumisia.

♥ Vlogien katsominen. Oon katsonut viime aikoina tosi paljon vlogeja, ne on kivaa ajanvietettä ja tykkään katsoa miten muut on saaneet luotua sellaista visuaalisesti kaunista sisältöä. Tällä hetkellä oon katsonut putkeen Mansikan videoita, ne on ihanan positiivisia ja Mansikan kissat on niin söpöjä <3

2018-01-30 11.03.08 1

♥ Oon tosi tyytyväinen meidän kotiin. Sisustus sai kivan piristyksen kun tein täälläkin joku aika sitten mainitun muutoksen lipastolle ja askartelin valokuvakuvaseinän. Oon myös tosi tyytyväinen siihen että meiltä ei juurikaan löydy turhaa tavaraa, vaan saatiin tänne nykyiseen asuntoon muuttaessa ja sen myötä karsittua lähes kaikki turhat tavarat pois.

♥ Jokainen päivä tuntuu uudelta mahdollisuudelta, vaikka tällä hetkellä elämässä ei olekaan mitään suurempaa meneillään kun ei ole koulua tai töitä. Tuntuu kuitenkin että joka aamu herätessä maailma on täynnä mahdollisuuksia. Vielä vähän aikaa sitten tämä nykyinen elämäntyyli tuntui pikemminkin ikuiselta loukulta, mutta ihana kun asia on muuttunut.

2018-01-30 10.52.33 1

♥ H&M:n tilaus saapui pitkän odottelun jälkeen. Bongasin alennusmyynneistä ihanat espadrillot, topin ja hellehatun. Toppi ja hellehattu ei ihan vastanneet odotuksia ja pohdin vähän niiden palautusta, mutta espadrillot olivat hyvät. Odotan jo että pääsen pistämään ne jalkaan sitten kesän saapuessa, mielessä on myös monta kivaa asuyhdistelmää niiden kanssa.

♥ Illalla tv:stä tuli Unelmien pelikirja-leffa, se kuuluu mun suosikkileffoihin. Yksi harvoista leffoista jonka jaksaa katsoa alusta loppuun tylsistymättä. Suosittelen katsomaan jos ette ole vielä katsoneet!

DSC05665

♥ Uudet värikkäät Stabilo-kynät, jotka ostin ensisijaisesti päiväkirjan kirjoittamista varten, mutta tarvittaessa niitä voi käyttää myös muuhunkin. Miten niin pienikin asia voi tehdä iloiseksi, kun se että saa joka päivä vaihdella päiväkirjan tekstin väriä? <3

♥ Päiväkirjan kirjoittaminen, josta on tullut mun uusi jokapäiväinen rutiini. Kiva päästä purkamaan sinne ajatuksia ja pohtimaan erilaisia asioita. Vanhoja päiväkirjoja on myös tosi kiva lukea sitten myöhemmin, ja huomata kuinka erilaista elämä olikaan silloin joskus.

DSC05681

♥ Innostuin tänään vähän siivoilemaan, ja nyt koko koti on paljon puhtaampi. Huomenna jatkan vielä vähän imurointia, mutta pienikin siivoilu teki heti kodista paljon viihtyisämmän. Vaihdoin myös petivaatteet, joten pian pääsee sukeltamaan ihanan puhtaisiin lakanoihin.

2018-01-30 10.52.32 1

Toivottavasti teidän viikko on alkanut hyvin, iloista keskiviikkoa jokaiselle <3

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.