VALIKKO
30.10.2017 11:35

Tämän viikon tavoitteet x 6

DSC01848

– Hanki tekemistä välivuodelle!! Kaikenlaista tekemistä on yritetty hankkia nyt kun ei ole yhtään mitään, mutta tuntuu että silti jään aivan liian usein kotiin koko päiväksi. Haluaisin tehdä jotain joka vie elämää eteenpäin, mutten ole oikein löytänyt mitään. Ehkäpä opiskella? Kaikki on niin epävarmaa, kun en yhtäkkiä tiedäkään mitä haluan tehdä tulevaisuudessa.

– Panosta blogiin. Blogi on kyllä yksi tärkeä asia, joka tuo iloa ja tekemistä arkeen. Valokuvaaminen on ihanaa, mutta blogikuvauksessa en oo kovin hyvä, joten ajattelin yrittää harjoitella ottamaan parempia blogikuvia tällä viikolla ja panostaa muutenkin blogiin. Blogijuttuja tehdessä saa ajatukset aivan muualle, ja pääsee toteuttamaan omaa luovuuttaan. Yritän myös postailla tällä viikolla vähän useammin.

PicsArt_10-30-10.54.40 2

– Muista pitää teehetki iltaisin. Tykkään ihan hirveästi rauhoittua päivän päätteeksi juomalla kupillisen teetä tv:n ääressä. Pitäisi muistaa pitää tällainen teehetki päivittäin.

– Laittaudu useammin. Nyt kun ei ole ollut menoja, niin oon saattanut vetää koko päivän pyjamassa, mutta olis kiva laittautua joka päivä. Olo on silloin paljon virkeämpi, ja laittautuneena olokin on itsevarmempi. Olis kiva myös aina silloin tällöin yrittää laittaa hiuksia jotenkin, esim. kihartaa tai suoristaa, mutta en jaksa yleensä temppuilla mun hiusten kanssa kun ne näyttää aina yhtä hirveiltä 😀

PicsArt_10-29-08.57.51

– Opiskele. Haluaisin pitää jotenkin yllä muistia, ja oppia koko ajan uutta. Ajattelin että voisin alkaa lukemaan jotain tieteellisempää joka mahdollisesti hyödyttäisi joskus opiskelupaikan saamisessa.

– Elä terveellisemmin. Viime viikot on tullut vedettyä tosi epäterveellisesti ruuan suhteen kun on ollut niin hirveä stressi päällä ja ei ole oikein jaksanut panostaa ruokaan, lisäksi S:llä oli synttäritkin…Yritän panostaa tällä viikolla terveellisyyteen ruuassa.

DSC01911

Haha, tää viikko kuulostaa joltakin isommaltakin elämänmuutosviikolta, mutta toivon että näiden tavoitteiden myötä saisin vihdoin aikaiseksi miettiä välivuotta tarkemmin.

Mitä tavoitteita teillä on tälle viikolle?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.