VALIKKO
5.3.2017 16:38

Täydelliset köyhät ritarit aamupalabrunssille

DSC04463

Mä olen aina yli kaiken vihannut köyhiä ritareita, enkä suostunut koskaan syömään niitä kotona kun ne oli niin pahoja. En tykännyt kun ne oli jotenkin niin rasvaisia ja ällöttävän makeita. S teki kuitenkin yksi päivä aamupalaksi Plantin ohjetta soveltaen niitä, ja mä uskaltauduin sitten maistamaan. Ette uskokaan kuinka ihastuin näihin köyhiin ritareihin <3 Mun on ihan pakko jakaa tää resepti teille, sillä tää ohje on vaan ihan täydellinen! Nää köyhät ritarit on aivan ihanan kevyen makuisia eikä yhtään liian ällömakeita ja lisäksi kauramaito saa nää maistumaan aivan ihanille. Suosittelen ehdottomasti testaamaan näitä vaikka aamupalabrunssilla.

Tarvitset köyhiä ritareita varten:

DSC06415

Ohje on todella yksinkertainen ja nää on todella nopea tehdä:

1. Sekoita keskenään hunaja, kaurajuoma ja kaneli. Kanelia ja hunajaa voi laittaa oman maun mukaan. Mikäli haluaa tehdä vegaanisella ohjeella niin tuon hunajan voi vaihtaa johonkin muuhun makeuttajaan.
2. Leikkaa ranskanleivästä ohuita viipaleita ja kostuta ne edellä tehdyssä seoksessa. Kannataa varoa ettei kostuta leipiä liikaa, muttei kuitenkaan liian vähääkään jottei leivistä tule kuivia.
3.Ranskanleipäsiivut paistetaan miedolla lämmöllä pannulla, käyttäen hieman paistorasvaa/öljyä, jottei leivät pala.
4. Leivät ovat hyviä kun ne saavat hieman väriä pintaan, varo kuitenkin polttamasta niitä. Tarjoile vaikkapa jäisten marjojen ja kermavaahdon kanssa.

DSC06423

Meneekö tää ohje kokeiluun?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.