VALIKKO
7.9.2017 16:40

Testissä Lumenen syväpuhdistava turvenaamio

Lumene turvenaamio blogi

Tässä yksi kauppareissu mukaan tarttui Lumenen syväpuhdistava turvenaamio. Hintaa tällä taisi olla jotain 14 euroa, tarkkaa hintaa en muista. Kasvonaamio on tarkoitettu rasvoittuvalle & sekaiholle, ja sen kerrotaan saavan voimansa suomalaisesta turpeesta. Tuote lupaa tuoda esiin ihon luonnollisen heleyden, poistaa iholta rasvaisuutta ja epäpuhtauksia sekä jättää ihon tasaisemmaksi ja kirkkaammaksi. Aattelinkin tehdä nyt oman arvosteluni tästä. 

Lumene syväpuhdistava turvenaamio blogi

Kasvonaamion raaka-aineena on nimensäkin mukaisesti siis turve, ja se tuoksuu turpeelle. Itse en hirveästi pitänyt tuoksusta, vaikka voinkin kuvitella sieluni silmin kun käyttäisin tätä kesämökillä saunomisen ja uinnin jälkeen, auringon laskiessa puiden taakse ja ilman vähän viiletessä 😀 Tuli siis oikein kesäinen ja suomalainen fiilis tätä käyttäessä. Tuote on väriltään tummanruskeaa, ja mietin aluksi tarttuuko väri ihoon kiinni, mutta se peseytyi kuitenkin hyvin pois. Naamio on voidemaista ja se on helppo levittää.

Lumene deeply purifying peat mask blogi

Entä sitten sen tehokkuus? Tuotteen kerrotaan kihelmöivän hieman iholla, mutta se kuuluu asiaan ja on merkki sen tehokkuudesta. Niin todella kävi, ja tykkäsin siitä pienestä kihelmöinnin tunteesta, kun tuli tunne että tuote ihan oikeasti toimii. Kasvonaamio jätti ihon sileäksi ja heleäksi, eikä kasvot kiiltäneet tuotteen käytön jälkeen. Tuli ihanan raikas olo kasvoille. Pientä punoitusta ilmeni käytön jälkeen, mutta se taisi johtua ihan vaan siitä että hinkkasin tätä vähän rajusti vanulapuilla pois, kun tykkään pyyhkiä pois ylimääräisen naamion ennen kasvojen huuhtelua. Tykkäsin kyllä tosi paljon tästä naamiosta, ja ostaisin kyllä ehdottomasti tätä uudelleenkin!

Lumene turvenaamio kokemuksia
DSC08464

Ootteko te koittaneet tätä kasvonaamiota ja mitä tykkäsitte siitä?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.