VALIKKO
22.1.2018 15:03

Testissä sensitive-tuotteet

DSC05547

Talvisin lämpömittarin lähestyessä lähes 20 miinusastetta, huomaa pakkasen vaikutukset myös ihoon ja hiuksiin. Iho on kuiva ja hiukset tuntuvat entistä hauraammilta. Mua on pitkään houkutellut vaihtaa edellisten loputtua lähes kaikki ihonhoitotuotteeni ja pesuaineeni sensitive-tuotteisiin, ja nyt oonkin saanut testailla uusia herkän ihon tuotteita jonkun aikaa. Ajattelin katsoa olisiko herkälle iholle tarkoitetuista tuotteista hyötyä talven kuivalle iholle ja hiuksille. Tykkään myös siitä että sensitive-tuotteissa ei oo mitään erityistä tuoksua, eikä eri tuoksut ”sekoitu”. 😀 Yksittäisiä tuoksuja voi sitten lisäillä esimerkiksi hajuveden tai suihkutettavan hoitoaineen avulla. Ajattelin nyt esitellä teille mun käytössä olleet kuusi sensitive-tuotetta ja kertoa mielipiteeni niistä:

DSC05542

LV:n rauhoittava shampoo ja hoitoaine

Hellävaraiseen shampooseen ja hoitoaineeseen siirtyminen mua mietitytti eniten, sillä oon aina käyttänyt sellaisia tuoksullisia suihkutuotteita ja näissä ei siis ole yhtään hajusteita. Nää yllätti mut kuitenkin tosi positiviisesti! Jo heti suihkussa tuntui että hiukset oikeasti puhdistui näillä, päänahka ja hiukset tuntui ihanan raikkaalle. S koitti näitä myös ja tokaisi mulle että ”tuntui kun hiuksiin olisi ajettu tehdasasetukset” 😀 Yleensä normaalien shampoiden ja hoitoaineiden jälkeen päänahassa tuntuu sellainen pieni ärsyttävä kiristävä tunne, mutta sellaista ei tullut näiden käytön jälkeen. Pieni miinus tulee kuitenkin siitä että hoitoaineesta huolimatta hiukset tuntuu vähän sähköisiltä näiden käytön jälkeen.

DSC05543

Palmoliven sensitive-suihkusaippua

Voin kyllä sanoa ettei tän parempaa suihkugeeliä olekaan <3 Tää on ollut mulla oikeastaan käytössä jo monta vuotta, eli mistään uutuudesta ei ole kyse. Oon välissä testaillut muitakin suihkugeelejä, mutta palaan aina lopulta tähän. Tää tuoksuu aivan ihanan puhtaalle ja keho tuntuu tosi kosteutetulle tän jälkeen. Tästä mulla ei ole yhtään mitään negatiivista sanottavaa!

DSC05544

Herbinan hajusteeton sensitive-kuivashampoo

Tää oli aivan uusi tuttavuus mulle ja mielenkiinnolla testasin toimiiko tää samalla tavalla kuin muut testaamani kuivashampoot. Kyseessä on hajusteeton kuivashampoo, mutta tää kyllä tuoksui silti jollakin tavalla tosi vahvalta ja jouduin mennä parvekkeelle laittamaan tätä kun tää otti niin paljon henkeen. Tää on kuitenkin muista kuvashampoista poiketen lähes näkymätöntä, eli mitään valkoisia jälkiä ei jää hiuksiin. Ehdottomasti plussaa siis siitä, sillä niitä valkoisia jälkiä on ärsyttävä koittaa hangata pois. Tää kuivashampoo teki myös hiuksista tosi raikkaan oloiset, eli tää oli melko tehokas, mutta sanoisin silti että esimerkiksi Batisten kuivashampoot on tätäkin tehokkaampia. En tiedä palaanko jatkossa käyttämään taas Batistea, mutta tää oli ihan perushyvä kuivashampoo.

DSC05545

LV:n teho roll-on antiperspirantti

Deodoranteissa ja antiperspiranteissa tykkään tuoksuttomista versioista, sillä mua häiritsee jos deodorantti ja hajuvesi on eri tuoksusia ja ne tuoksut sekoittuu. Käytän päivittäin Versacen hajuvettä, ja usein mun käytössä on Versacen oma deodorantti, mutta jos tiedän että tulee päivä että hikoilen enemmän, niin oon käyttänyt tätä LV:n antiperspiranttia. Tän luvataan olevan voimakkaaseen hikoiluun, ja ite koen että tää on ollut ihan tehokas. Tehokkaampiakin oon testannut, mutta jos kaipailee sellaista perushyvää ja suht vahvaa antiperspiranttia niin mun suositus menee tälle. 

DSC05549

Dermosilin vartalorasva

Tää Dermosilin vartalorasva on ehdottomasti paras mitä oon koskaan testannut! Tykkään myös vartalorasvoissa tuoksuttomista versioista, ja tää onkin hajusteeton. Tässä on kuitenkin joku pieni tuoksu mukana, mulle tulee mieleen joku suklaan ja kookoksen sekoitustuoksu, mutta lähes heti iholle levittämisen jälkeen tuoksu on poissa. Tää on ihan superkosteuttavaa rasvaa, ja iho tuntuu miellyttävällä tän käytön jälkeen. Tuote on myös tosi riittoisaa.

Käytättekö te sensitive-tuotteita? Ootteko te testannut näitä tuotteita ja mitä mieltä olitte niistä?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.