VALIKKO
10.7.2017 13:16

Things that make me happy

Viimeiset pari päivää on tuntunut, ettei mikään mene putkeen. Helposti kaikkien ikävien asioiden keskellä unohtaa, kuinka paljon kaikkea kaunista ja hyvää onkaan ympärillä. Siispä ajattelin nyt kerätä ylös asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi, sekä jakaa viime viikolla luontopolulta otetut kuvat. Ne onkin odottanut jo pitkään julkaisua. Tällä hetkellä minua ilahduttavat…

DSC0358611

…läheiset ihmiset. Miten ihana onkaan kun vierellä on ihmisiä, joille voi purkaa mieltään.

…kun sain vihdoin kameran toimimaan kunnolla. Oon ihmetellyt kun kamera ottaa todella huonolaatuisia kuvia, mutta uskon että nyt taisin löytää taas oikeat asetukset, joten kuvausintokin on taas huipussaan.

…turhista tavaroista eroon pääseminen. Heräsin lauantaina klo 6.30 ja kiiruhdin ulkokirpputorille myymään tavaroita. Väsymyksestä huolimatta en katunut että lähdin, sain suurimman osan turhista tavaroista myytyä ja oi miten ihana on kun huomaa että kaappeihin oikeasti tulee tilaa.

DSC0367611

…uusi vaaleanpunainen sadetakki. Voi tulisipa jo sadekelit ja syksy!

…askartelu. Oon askarrellut viime aikoina paljon, neulonut säilytyspussukoita ja painanut kangaskassin.

…Facebookin roskalavalta saatu iso kasa psykologian kirjoja. En ole vielä ehtinyt lukea niitä, mutta mielenkiintoiselta vaikuttaa!

DSC0362011 2

…kasvanut motivaatio blogin suhteen. Mulla on monta postausideaa mielessä ja kun sain ne kameran asetuksetkin kuntoon niin sen myötä bloginkin pitäminen tuntuu paljon kivemmalta. Ja kun oon oppinut hyväksymään itseni vähän paremmin niin voisin taas alkaa ottamaan enemmän kuvia päivän asuista.

…uusien hyvien biisien löytäminen. Miten ihanaa onkaan kun löytää jonkun superhyvän biisin, jota jaksaa kuunnella tuhat kertaa putkeen.

…kun saa to do-listalta asioita tehtyä: tärkeät puhelut soiteltua ja menot hoidettua. Tulee jotenkin kepeämpi olo kun saa vähitellen velvollisuudet suoritettua.

DSC0365411

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.