VALIKKO
24.11.2017 15:41

Työpöydän esittelyä

Eilen tein suursiivouksen mun työpöydälle, ja aattelin että nyt kun se kerran on siisti, niin voisin tulla esittelemään sen täällä blogissakin. Pöytä on vilahtanutkin varmaan muutaman kerran sisustuspostauksissa, mutta se on tuollainen Ikean Micke-työpöytä, jonka ostin Facebookin kirpputorilta. Se on ollut tosi kätevä, säilytystilaa on siinä tosi paljon ja siinä mahtuu hyvin työskentelemään. Penkki on Jyskistä, siinä on hyvä istua ja se on ergonominen, ja lamppu on Kodin Terrasta.

DSC03151
pixlr_20171123224516440

Pöydän ylähyllyköllä on koristeena kolme kukkaruukkua, ja niiden vieressä on kenkälaatikko, jonka päällystin valkoisella dc-fixillä. Laatikossa säilytän tärkeimpiä kameratarvikkeita, eli objektiiveja ja valokuvausoppaan.

DSC03220

Pöydän takaseinä on magneettinen, tajusin sen vasta tänne nykyiseen taloon muuttaessa, eli pari kuukautta sitten 😀 Säilytän siinä tärkeitä muistilappuja, ne on siinä näkyvillä. Suurimman osan noista magneeteista oon tehnyt ite. Tohon pinkkiviivaiseen lappuun kerään kaikki menot, yliviivaan ne pinkillä kun ne on hoidettu, tosin suttasin ne nyt blogia varten kun siellä on henkilökohtasia juttuja.
PicsArt_11-23-09.20.10

Oikeella on kolme hyllyä, joista kahdessa on Ikeassa ostetut säilytysrasiat ja yhdessä iso säilytyslokerikko. Säilytyslokerikko on muistaakseni ostettu Glitteristä, se oli alunperin läpinäkyvä mutta maalasin sen valkoiseksi. Siellä on sisällä koruja. Säilytyslokerikon päällä on huulipunia, Beautyblender ja sen teline sekä Iittalan kulho, jossa säilytän kihlasormusta. Toisessa Ikean laatikossa säilytän johtoja, toisessa on kosmetiikkatavaraa.

DSC03158

Pöydällä pidän kahta koriste-esinettä: tollasta ihme lammaspatsasta ja mukia, jonka sain S:ltä synttärilahjaks. Toi on sellanen meiän inside-juttu tuo muki 😀

DSC03218

Mukin vieressä säilytän kaikkia mun vihkoja + IPadia ja tossa puukuvioisessa säilytysjutussa on kaikkea tarpeellisia lappuja. Tein sen ite muropaketista ja päällystin dc-fixillä.

DSC03198

Kaapissa on myös alalaatikko, johon mahtuu paljon pikkusälää. Ostin sinne Ikeasta ison ruokailuvälineille tarkotetun laatikon, joka toimii tilanjakajana. Säilytän siellä ponnareita, pinnejä, koruja, kyniä ja aurinkolaseja.

DSC03188

Vetolaatikon vieressä on toinen vetolaatikko, jossa säilytän meikkejä.

PicsArt_11-23-10.54.08

Ja meikkilaatikon alapuolella on vielä avattava kaappi, jossa on kolme hyllylevyä. Ekalla hyllyllä on valokuva-albumi, kirjoja, meikkipussi ja jotain muuta pikkusälää. Toisella hyllyllä on valokuvakehyksiä, kynsilakkoja, laskin ja erittäin hieno ala-asteella tekemäni säilytyspussi xD säilytän siellä jotain vanhoja lappuja. Alimmalla hyllyllä on iso kori, jossa on kans kaikkea sekalaista, vanhoja jalkapallomitaleita, kangaskasseja yms.

Mitä tykkäsitte tällasesta vähän erilaisemmasta postauksesta?

Kommentit

 • Anonyymi

  Tosi kiva postaus, järjestelmällisesti oot onnistunut kaiken saamaan mahtumaan, ihailtavaa:D Itselläni aina on kaikki jutut ihan hujan hajan. Yhtä juttua jäin miettimään, mikset pidä kihlasormusta sormessasi? Pelkäätkö että hukkuu vai ootteko esim. poikaystäväs kanssa sopineet et vasta vihkisormukset sormiin?

   0
 • Anonyymi

  Mäkin jäin miettimään, mikset pidä sormusta sormessa? Säilytättekö kumppanisi kanssa molemmat sormuksia tuolla rasiassa?
  Ihana koti teillä ja upeasti oot järjestelly työpöydän! Vau:)

   0
 • ELLI

  Siis vau, ihan huippu toteutustapa sulla tässä!<3 Aivan ihanan näköinen tää sun työpöytä! 🙂

   0
 • Enni

  Haha, kiitos 😀 no täytyy myöntää että usein mullakin on kaikki hujan hajan, nyt vain olin just saanut kaikki siivottua 😀 kihlasormus on vähän iso mulle ja pitäisi viedä pienennettäväksi, joten en pidä sitä ihan kaikkialla ettei se huku. 🙂 kotona taas kumpikaan ei usenkaan pidä sitä, ettei se mee huonoks kun jumppaa, siivoilee, tekee ruokaa yms. 🙂

   0
 • Enni

  Vastasinkin jo edelliselle anonyymille yläpuolella, mutta siis se on vähän iso mulle ja en käytä sitä ihan kaikkialla ettei se huku, kotona taas kumpikaan ei pidä ettei sormus kolhiinnu tai mene huonoksi esim. jumpatessa tai ruokaa laittaessa 🙂 mä säilytän tossa rasiassa ja kumppani omassa rasiassaan 🙂 kiitos <3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.