VALIKKO
22.5.2016 22:31

Unelmien asunto

Oon innostunut taas sisustamaan asuntoa ja parina iltana oon kerännyt muutamia inspiroivia kuvia koneelle. Aattelinkin tähän postaukseen vähän koota kuvia ja ajatuksia siitä, millainen olisi mun unelmien asunto ja minkälainen sisustus siellä olisi. Meillä ei oo täällä ollenkaan erillistä olohuonetta, joten siks en tehnyt olohuoneesta kollaasia.

Mun unelmien asunto olisi ehdottomasti kerrostaloasunto. Lapsuuden koti on maan tasalla ja mä pelkäsin siellä ihan älyttömästi (varsinkin kun joka puolella oli metsää :S). Kerrostalo tuo jotenkin turvaa kun siellä on muitakin asukkaita ihan vieressä.

pic_6

Makuuhuone:

Tykkään että makuuhuoneessa on valoisaa ja mikäpä sen ihanampaa kun herätä aamulla auringonsäteisiin. En tykkää yhtään huoneista jotka on avaria, vaan enemmänkin sellaisista jossa kaikki kaapit yms. on lähellä toisiaan. Sisustuksessa tykkään valkoisen, beigen ja hennon vaaleanpunaisen sekoituksesta. Meille on parin viikon päästä tulossa beige sohva, joten ootan innolla että pääsen ostamaan sen rinnalle vaaleanpunaisia ja valkoisia tyynyjä.

Kukat on kans aina tosi ihana piristys, mutta en kestä katsoa kun ne kuolee. Musta tuntuu että oon epäonnistunut jos ne nuukahtaa vaikka eihän ne nyt ikuisuutta voisikaan säilyä 😀 Joten siksi tekokukat olis parempi vaihtoehto. Makuuhuoneessa tärkeää on myös sänky. Vietän tosi paljon aikaa sängyllä, esimerkiks lukien kokeisiin ja koneella, joten sängyn täytyy olla oikein kodikas ja ihana paikka. Jossakin vaiheessa täytyisi ostaa uusi sänky sillä en kamalasti tykkää tästä nykyisestä.

collage1

Keittiö:

Tän asunnon nykyinen keittiö on kyllä ihan unelma sillä se vastaa lähes täysin noita kuvia! Meillä on samanlainen lamppu kuin ekassa kuvassa, tumman matta marmorinen seinä ja jonkun verran viherkasveja. Viherkasveja toivoisin kuitenkin vielä enemmän ja haluisin alkaa kasvattamaan vaikka jotain salaatteja ja yrttejä ikkunalaudalla. Isot tasot helpottaa ruoan laittoa ja valoisassa keittiössä on kivempi olla kuin sellaisessa tosi pimeässä. Oon myös aina unelmoinut vitriinistä jonne saisin mun kaikki Iittalat.

collage2

Kylpyhuone:

Tällä hetkellä kylpyhuoneen sisustaminen on mahdotonta, koska meillä on siellä neliöitä about 4, joten sinne ei paljoa mahdu muuta kun pakolliset jutut. Käsienpesuallas on 30 sentin levyinen ja sen vieressä on ihan pieni tasoalue, joten sinne ei mahdu muutakun saippua (hyvä jos sekään). Mutta jos tilaa olis enemmän niin sisustaisin sen hotellimaisesti: valkeita pyyhkeitä viikattuna kauniisti, viherkasveja, söpöjä saippuoita, huonetuoksuja. Olis myös tosi ihanaa jos siellä olis kaikkia kivoja saippuoita ja pesuaineita esimerkiks Lushilta.

Kuvat: Weheartit

Millainen on teidän unelma-asunto ja onko se yhtään samanlainen kun mulla?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.