VALIKKO
26.8.2017 15:32

Uuden asunnon esittelyä

Vihdoin jaksoin ottaa kuvat meidän uudesta asunnosta, joten pääsen esittelemään sitä nyt myös teillekin. Meidän asunto on viime kuussa valmistuneen kerrostalon yksiö, neliöitä on 34,5 + 6 neliön parveke. Aluksi suunniteltiin että otetaan isompi asunto kuin edellinen, mutta kun käytiin katsomassa tätä niin ihastuttiin tähän täysin. Aluksi epäröitiin mahtuuko kaikki tavarat tänne, mutta hyvinhän ne mahtui! Keittiössä tosin on aika vähän säilytystilaa kun kaikki kaapit on pieniä tai tosi korkeella, jolloin sinne ylös ei viitsi laittaa mitään jokapäiväisiä tarvikkeita. Mutta hyvin ollaan pärjätty niiden kanssa. Asunnosta on näkymä sekä tielle & asuintalo-alueelle, että metsään, joten on kiva välillä rauhottua katselemaan luontoa ja välillä taas katsella kaupungin vilskettä. Noi kaikki kuvat tuntuu olevan hirveän vinossa, mutta vaikka koitin niitä käännellä niin tuntui että ne on aina vaan vinossa, joten täytyy siis tyytyä näihin. Nyt kuitenkin esittelemään asunto:

DSC07369

Makuuhuone on mun lempparipaikka tässä asunnossa, se on ihanasti erillään muusta asunnosta. Sängyn vieressä on iso vaatekaappi, joka oli jo valmiina tässä asunnossa.

DSC07380

Sitten on mun työpöytä, jonka oikealla puolella on parveke, ja vasemmalla olohuone.

DSC07368

Parveke, joka tosin tällä hetkellä on suurimmaksi osaksi rojujen säilytyspaikka…Mutta on siellä tuolitkin, joilla voi istua ja rauhottua vaikka juomaan kupin teetä. Pöytäkin olisi haaveissa, mutta aateltiin että siirretään sen osto ensi kevääseen, kun nyt on jo niin viileää ettei siellä tule kamalasti vietettyä aikaa.

DSC07390

Keittiö ja olohuone on vierekkäin.

DSC07396

Olohuone

DSC07401

Keittiö

DSC07441

Keittiön pöytä 😀

DSC07439

Ja keittiö lähempää

DSC07404

Näkymä olohuoneesta

DSC07414

Kylppäri. Viimeksi kylpyhuone oli muutaman neliön kokoinen, joten tää on ihan luksusta siihen verrattuna!

DSC07425

Ja eteinen. Tää on kans kivan iso. Eteisen vieressä on myös siivouskaappi ja toinen kaappi, joka toimii s:n vaatekaappina.

DSC07442

Ja sitten koriste-esineitä.

DSC07446

Mitä tykkäsitte meidän asunnosta?

Kommentit

  • Niina

    Vähänkö teillä on kauniin näköinen asunto! 🙂 Mä itse tykkään, että on enemmän väriä kuitenkin.

     0
  • Enni

    Kiitos! 🙂 Joo toi valkoinen sisustus on kyllä sellainen joka jakaa varmasti mielipiteitä, jotkut voi pitää sitä vähän tylsänä tai ahdistavana, mutta musta se on ihanan raikas ja piristävä 😀

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.