VALIKKO
30.7.2018 12:45

Uudet treenikengät

Mulla on ollut jo pitkään ostoslistalla sisäpelikengät, mutta kun niitä kuitenkin treeneissäkin tarvitsee niin harvoin, niin en ole raaskinut pistää niihin lähemmäs sataa euroa. Eilen oltiin kuitenkin illalla koko perheen shoppailuressulla Prisman alennusmyynneissä, ja kun iskin silmäni näihin punaisella alennusmerkillä varustettuihin Danskinin lenkkareihin, niin sainkin vihdoin hankittua ne pitkään haaveissa olleet sisäpelikengät itselleni. Hintaakin jäi näille aivan naurettavan vähän: normaalihinta oli näillä 29,95€, mutta kaikkien alennusten jälkeen hintaa jäi enää 11,97€. Alunperinhän nuo on tarkoitettu juoksukengiksi, mutta ajattelin että vaalean pohjan ja kevyen materiaalinsa puolesta ne sopivat varmasti myös hyvin sisäkäyttöön. Kengät on väriltään hempeät pastellinturkoosit, joka myös sai mut ihastumaan näihin kenkiin.

Tuosta Danskin-merkistä täytyy myös sen verran sanoa, että oottekos te jo nähneet sen merkin tuotteita Prismassa? Mä ihastuin aivan täysin näihin Danskinin tuotteisiin heti nähdessäni ne ja ne on kyllä yksi mun uusista lempivaatemerkeistä Prismassa! Tuo Danskin-logo vetoaa muhun näin voimistelijana, ja Danskinin treenivaatteet on ihanan tyylikkäitä ja värikkäitä. Varsinkin pastellinsävyiset treenivaatteet iskee muhun erityisen paljon. Haaveissa olisikin joku kiva huppari tai pitkähihainen treenipaita syksyä varten. Yhtä kivaa hupparia katselinkin jo alennusmyynneistä, mutta siitä ei harmillisesti löytynyt enää kokoja.

Danskin-juoksukengät
Danskin
Danskin-prisma

Mitäs mieltä te ootte näistä kengistä ja ootteko te törmänneet Prismassa Danskinin tuotteisiin?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.