VALIKKO
23.2.2017 16:33

Uusi harrastus?

Vähän yli viikko sitten alkoi lukuloma. Yo-kirjoituksiin oon lukenut tosi laiskasti, mutta vielähän tässä on onneksi aikaa. Mun arki on ollut hyvin tylsää, herään 11 ja teen päivittäin samoja juttuja. Ei siis ole ollut oikein päiviteltävää tänne.

Mä puhuin joku aika sitten 10 unelmaa -postauksessa siitä, että oon unelmoinut vaikka kuinka kauan voimisteluharrastuksesta. Sirkus oli oikeastaan sellainen korvike voimistelulle, kun en löytänyt mistään voimistelujoukkuetta jonne pääsisi ilman mitään lajitaustaa. Tottakai sirkus oli ihan mahtavaa, mutta jouduin tosiaan lopettamaan sen monesta syystä. Ja täytyy myöntää että vaikka kuinka kivaa se sirkus olikaan, niin ainakin opiskelijabudjetille yli 500 € vuosimaksu on aivan liian suuri.

Päätin sitten yksi päivä ihan tosissani etsiä aikuisten voimisteluryhmää. Pitkän nettiselailun jälkeen olin jo valmis luovuttamaan, kunnes päätin tarkistaa vielä yhden seuran nettisivut. Ette uskokaan kuinka innoissani olin kun sieltä sitten löysin joukkuevoimisteluryhmän aikuisille!! Lähetin heti seuralle viestiä pääsisinkö mukaan, ja sain vastaukseksi että jo seuraavana päivänä olisi mahdollisuus päästä treeneihin. No mähän tietty lähdin!

Mut otettiin oikein lämmöllä vastaan ja treeneissä oli tosi kivaa. Ensi kerralla on vielä kokeilukerta, mutta taidan kyllä sen jälkeen jatkaa siinä ryhmässä. Oon ihan tosi innoissani ja eilenkin vaan treenasin kaikkia juttuja. Ootan niin innolla seuraavia treenejä <3

Photo_149

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.