VALIKKO
5.9.2017 14:38

Uusi objektiivi

Eilen kävin kaupassa hakemassa myöhäisenä synttärilahjana kameraan uuden objektiivin: Sony alpha dt50 mm F1.8 SAM:n. Kamalan vaikeita nuo nimet 😀 Mun kameraan löytyy hirveän huonosti objektiiveja, mutta tuo kyseinen objektiivi oli ihan täydellinen löytö blogikuvailua varten. Aikaisemmin multa löytyy nää objektiivit:

DSC08117

Ja uusi taas on tuo alla näkyvä. Objektiivissa F-arvo on 1.8, joka on mun kaikkien objektiivien matalin arvo. Sillä saa aivan superhyviä kuvia ihmisistä ja muista yksittäisistä kohteista. Tausta blurraantuu tosi hyvin, jolloin huomio keskittyy just kuvattavaan kohteeseen. Maisemakuvauksessa tää ei oo kovin hyvä, mutta jos haluaa kuvata ihmisiä tai eläimiä ulkona / sisällä, sopii tää kuitenkin sellaiseen hyvin. Objektiivissa on jatkuvasti pienimuotoinen zoom-päällä, eikä objektiivilla saa lähennettyä tai loitonnettua, se on siis aina yhdessä asennossa. Se kuitenkin helpottaa huomattavasti kuvaamista. Oon tosi tyytyväinen tähän ostokseen, ja voin kyllä suositella tätä lämpimästi just esim. blogikuvailuun tai muotokuvaukseen.

DSC08118
DSC08122
DSC08286
DSC08280

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.