VALIKKO
21.6.2016 21:01

Uusi tatuointi

”Olin niin epätoivoa täynnä
olin valmis luopumaan
seisoin yksin risteyksessä
mietin onko minusta jatkamaan
mutta nyt katson ikkunasta
ja näen jotain kaunista
on uusi aamu, uusi aika”

PicsArt_1466533489313

Lauantaina astelin vihdoin tatuointistudiolle ja varasin tatuoimisajan. Olen kasiluokasta asti haaveillut tatuoinnista ja nyt sitten päätin uskaltautua ottamaan sen. Olin jännittänyt sitä monta päivää ja lukenut netistä kaikkia kauhutarinoita, mutta ihan turhaan pelkäsin! Ei sattunut yhtään, se pikemminkin nipisteli ja tuntui jopa ihan hauskalta 😀 Oon tosi tyytyväinen lopputulokseen ja saa nähdä uskaltaudunko sitten joskus tulevaisuudessa ottamaan lapaluun päälle toisen unelmatatuoinnin 😉

Itse tatuoinnilla on tosi iso merkitys mulle. Lauseessa puolipiste tarkoittaa, että lause on meinannut loppua, muttei lopukaan. Sitä voi sitten soveltaa oikeaankin elämään.

Kommentit

  • Sydämellä Niina

    Kaunis ja niin yksinkertainen tatuointi, jolla on suuri merkitys <3 Mä niin tahtoisin myös sellaisen.

     0
  • Enni

    Oon samaa mieltä 🙂 Ite en tykkää ainakaan itellä semmosista kovin isoista tatuoinneista niin musta toi on myös just sopivan pieni, ja kivan yksinkertainen niinkuin sanoit. Hei ota ihmeessä jos löydät jonkun kivan!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.