VALIKKO
26.4.2016 17:51

Uusia sisustusjuttuja

Oon kevään tullen innostunut taas kaikista sisustusjutuista ja asuntoon onkin tullut kaikkia kivoja uusia yksityiskohtia. Valkoisella linjalla jatketaan, mutta taulujen kehyksissä ja koriste-esineissä oon innostunut mustista väreistä, ne tuo jotenkin hauskan kontrastin tähän kokovalkoiseen sisustukseen. Mitään suurempia muutoksia ei tänne ole tullut, mutta ainakin nämä seuraavat:

DSC01914

Apua, meidän lattia näyttää tässä kuvassa punaiselle 😀 Nää kävyt on kerätty joskus kymmenen vuotta sitten Teneriffan Teide-tulivuoren päältä. Pysähdyttiin autolla tien viereen keräilemään näitä ja nää on siitä lähtien ollut mun huoneessa koriste-esineinä. Spraymaalasin ne jossakin vaiheessa kultaseks, mutta se ei oikein sopinut uuteen asuntoon, joten nyt ne sai valkoisen värin. Noista tuli ihan kivat, vaikkakin ehkä vähän jouluiset.

Untitled

Ikean valkoiset kulhot sai tosi kivan paikan mun työpöydältä. Tein ihan totaalisen uudistuksen mun pöytään ja laitoin kaikki yksityiskohdat uusiksi.

Untitled

Tein tän maalauksen ala-asteella. Löysin sen muutama päivä sitten kaapista ja aattelin että se vois sopia kehyksiin kivasti. Nyt se sai paikan keittiön pöydän päältä ja se tuokin kivasti väriä muuten pelkistettyyn keittiöön.

DSC01955

Tän taulun oon kans tehnyt ite kaks vuotta sitten. Siitä oli jo vähän lähtenyt maalit niin maalasin sen uudelleen. Se sopii täydellisesti noiden muiden mustakehyksisten taulujen joukkoon! Muutenkin tolla taululla on tosi iso tunnearvo niin on kiva kun se on näkyvillä. Tällä hetkellä sille tosin ei ole löytynyt vielä vakituista paikkaa kun suojelen sitä kolhuilta enkä uskalla laittaa sitä seinälle ettei se tipu.

Mitä tykkäsitte näistä sisustusjutuista?

Kommentit

 • Marielle

  Katsoin ensin että nuo kävyt olivat ananksia mutta tarkemmin kun silmäilin niin huomasin niiden olevan käpyjä. Samanlaisia itsekkin hamstrasin mukaan ulkomailta joskus ja kun päästiin kotiin niin niiden sisältä tuli monta isoa koppakuoriaista.
  Mullakin on sisustuksessa aina se perus valkoinen kaikessa mahdollisessa. Tuntuu että rohkeus ei riitä mihinkään muuhun kuin valkoisen värin käyttöön hehe. Mustan värin kokeilu voisi olla aivan hyvä valinta.

  http://fluffylelle.com/

   0
 • Enni

  Haha, ne kyllä näyttää vähän ananaksille 😀 Apua :S Meille ei onneks käynyt niin ja ne on maalattu niin monesti kaikilla maaleilla että ne on varmasti jo kuollut jos niitä olis ollut siellä. Se on kyllä itelläkin niin että valkoinen on niin helppo sisustusväri että sitä tulee sitten käytettyä koko sisustuksessa eikä oikein rohkene yhdistämään siihen muita värejä. Mutta tuo musta oli kyllä ihan hyvä valinta ton valkoisen rinnalle 🙂

   0
 • Kivoja pikkujuttuja oot valikoinut! 🙂 Mä aina tuppaan sanomaan, että ne pienet yksityiskohdat kruunaavat koko sisustuksen, eli niitä ei saa jättää huomioimatta 😉 Yhdyn tuohon Mariellen kommenttiin, nuo kävyt näyttävät niiiiin ananaksilta! 😀 Toisaalta ehkä ihan hyvä, ovathan ne aina trendikkäitä just nyt! Superia viikonloppua sinne! 🙂

   0
 • Enni

  Kiitos 🙂 Totta, oon ihan samaa mieltä! Nyt vaan meinaa olla koko sisustus mustavalkoinen, mutta onneks noi taulut tuo kivasti väriä. Haha, niinpä 😀 Ja kiitos paljon, sinulle kanssa 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.