VALIKKO
1.5.2016 20:46

Vappu

Moikka kaikille ja oikein ihanaa vappua jokaiselle! Mulla on ollut tosi kiva ja tapahtumatäyteinen viikonloppu. Tykkään kyllä vapusta tosi kovasti sillä silloin kaikki on niin ihanan iloisia. Täälläpäin sää oli ihan loistava, lämpömittari nousi jopa lähemmäs 20 asteeseen. Ulos pystyi lähteä ihan päällysvaatteissa. Kadut oli täynnä ihmisiä jotka nauttivat lämpimästä säästä ja aina jossain joku nauroi.

Lauantaina kävin lapsuuden kodissa, jossa oli laitettu kunnon juhla-ateria. Kotona on aina vappuisin tapana kasata taas trampoliini talven jäljiltä ja niin oli tänäkin vuonna. Pääsin sitten pomppimaan myös sillä. Sunnuntaina taas pidettiin aivan ihana brunssiaamiainen, jonka jälkeen suunnattiin keskustaan. Illalla käytiin myös tivolissa. Siellä vasta olikin ihana seurata nauravia lapsia jotka kiiruhtivat laitteisiin. Äsken sitten tehtiin vielä pikainen sunnuntaisiivous ja nyt ehdin avata pitkästä aikaa bloggerin, joten nyt pääsette tekin kurkkaamaan mun vappuun kuvien merkeissä:

DSC03035

DSC02913

Tämänpäiväinen vappubrunssi, jossa oli tarjolla kaikkea ihanaa <3 Etsittiin muuten mansikoita lauantai-iltana kello kymmeneltä ja kierrettiin monta monta kauppaa kunnes löydettiin niitä vihdoin. Oli worth it, koska ne oli aivan ihania!

DSC02969

Ostin myös söpöjä Hello Kitty-saippuakuplia, joita puhaltelin.

DSC02648

Pikkuveli halusi vähän tuunata jätti-ilmapalloa 😀

DSC02633

Lapsuuden kodissa oli laitettu koti vappukuntoon, mutta me ei jaksettu tänä vuonna ostella serpentiinejä yms.

DSC03016

Metrilakut kuuluu ehdottomasti vappuun!

pic_59

Leikin myös pihalla meidän kissan kanssa

DSC02879

Käsilläseisontaa trampalla

Miten teidän vappu meni?

Kommentit

 • ☆Saga☆

  Ihania kuvia <3 Ja voi kissaa! ^_^

  Vapuntoivotuksia täältäkin, vaikkakin hiukan myöhässä ^_^

   0
 • Enni

  Kiitos 🙂 Meidän Tassu on kyllä ihana <3 Kiitos paljon 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.