VALIKKO
1.11.2015 16:02

Varaslähtö jouluun

Huh, viikko on ollut niin kiireinen ja täynnä kaikkea etten ole ehtinyt edes avata bloggeria. Olen lisäksi koko viikonlopun koittanut saada temppuilevan koneen kuntoon. Eilen näytti vielä vahvasti siltä että viisi vuotta vanha macbook alkaa vihdoin sanoa sopimuksensa irti, mutta sain sen nyt kuitenkin toimimaan, huh. Pahoittelut siis postaustauosta!

Perjantaina sain pitkästä aikaa viettää rauhallista aamua glögimukillisen ja pipareiden kera. Tuntui jopa hieman oudolta maata vain sängyllä katsellen telkkaria, kun kokonaisen viikon olin juossut paikasta toiseen stressitaso varmaan taivaassa asti.

Olen kai ottanut jonkilaisen varaslähdön jouluun. Kaivoin muutama päivä sitten jouluvalot kaapista. Jouluvalot kuuluu ehdottomasti mun jouluvalmisteluihin ja ne luo kivan tunnelmallisuuden pimeneviin iltoihin. Lisäks oon ihan älytön pipari- ja glögi-fani, joten voitte vaan arvata kuka oli heti kassalla glögi- ja piparipaketin kanssa kun ne saapui kauppaan. Jouluvalmisteluiden aloittaminen jo marraskuussa jakaa monenlaisia mielipiteitä, mutta itse taidan kuulua siihen porukkaan joka on ihan innoissaan joulusta kuukausia aikaisemmin.

DSC03768
DSC03701
DSC03704
DSC03729
DSC03786
DSC03838

Entä te lukijat, oletteko myös niitä jotka aloittavat joulun valmistelun hyvissä ajoin vai ärsyttääkö teitä tällainen jouluhössötys? 🙂

Kommentit

 • Laura

  Hahah mä oon aivan jouluhullu! Elokuussa tein ensimmäisen spotify listan joululauluista ja ripustin jouluvalot. Tähän väliin tungettiin tää halloween mutta nyt tää fiilistely jatkuu taas :–D En tiedä johtuuko siitä, että oon syntynyt joulun alla vai jostain ihan muusta!

  Novaturien

   0
 • Enni

  haha, sama juttu! spotify-listat on kyllä ihan must jouluun valmistautuessa! 😀

   0
 • Sofia Keitaanranta

  haha tuntuu että kaikki on aina ihan jouluhulluja ja mä oon ainoa ihminen joka haluaa aloittaa joulujutut vasta melkein aattona 😀

   0
 • Anonyymi

  Täällä kans yksi jouluintoilija! Ensimmäiset joululehdet on ostettu ja joululaulukausi korkattu! ♥ Joulu on parasta aikaa vuodesta!

   0
 • Enni

  haha 😀 musta tuntuis hassulle alkaa valmistella joulua ihan viime tipassa 😀

   0
 • Enni

  jee <3 joulu on kyllä ihanaa aikaa mustakin!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.