VALIKKO
14.3.2016 00:37

Viime aikojen ostokset

Viime aikoina en oo kamalasti ostellut mitään kun on ollut tää muutto ja kaikkea muutakin. Oon tasan kerran käynyt muuton jälkeen kaupungilla, mutta aattelin tässä postauksessa esitellä nää muutamat ostokset mitä on viime ajoilta kertynyt.

DSC09035

En oo kertaakaan ostanut H&M:ltä housuja. Oon pitkään ettinyt sopivia revittyjä farkkuja ja täydelliset sellaset tuli vastaan! Tekis mieli vaan joka päivä laittaa noi jalkaan, mutta meinaa olla vielä sen verran kylmä etten viiti noilla ihan joka säähän lähteä.

got2b-kuivashampoo

Oon kyllästynyt temppuilemaan aamulla kuivashampoon kanssa kun se jättää aina valkoiset jäljet hiuksiin. Entinen loppui vihdoin, joten eikun uutta etsimään. Lähikaupasta löytyi tuo hieman yli vitosen kuivashampoo. Paketissa luki ”invisible” ja kyllä tää olikin hieman edellisiä parempi, sillä se ei jättänyt samanlaisia jälkiä. Oon ihan tykännyt tästä, vaikka tän vadelmainen tuoksu onkin tosi voimakas.

DSC09209

Oih, tää oli mahtava löytö kirpparilta. Kolmen euron farkkupaita! Oonkin tällaisen perään haikaillut, mutta kaupassa nää on niin kamalan kalliita etten ole raaskinut ostaa. Tätäkin tekis vaan mieli käyttää päivä toisensa jälkeen.

Untitled

Kävin viikonlopun aikana kahdesti messuilla ja törmäsin korunmyyntikojuun, jossa oli mahdollista myös rei’ittää korvat. Mulla on ennen ollut rustokoru tossa ylhäällä, mutta se ei parantunut vuoteen, joten otin sen pois. Tää oli uus yritys, mutta en uskaltanut ottaa sitä enää samaan kohtaan. Toivon että tälle ei kävis samalla tavalla.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.