VALIKKO
23.2.2019 23:50

Viime aikojen positiivisuudet

Moikka pitkästä aikaa! Blogista on tullut pidettyä taas vähän taukoa, joka tapansa mukaan tarkoittaa sitä että ollaan taas rämmitty siellä pohjamudissa, mutta näköjään tuli taas huomattua että asioilla todella on tapana selvitä tavalla tai toisella, aina. Olenkin jo kaivannut blogijuttujen pariin palaamista, ja ajattelin nyt kerätä tähän postaukseen asioita, jotka ovat tehneet mut viime aikoina iloiseksi. Viime aikoina mua ovat ilahduttaneet…

2019-02-15 04.03.03 2

…uusi Näkymätön Ninni-muumimuki, jonka ryntäsin ostamaan heti sen saapuessa kauppoihin. Olin odottanut tätä mukia ihan kamalasti, jo siitä lähtien kun siitä uutisoitiin. Mukin väri on hempeän vaaleanpunainen ja mukin idea kaltoinkohdellusta Näkymättömästä Ninnistä oli myös todella koskettava.

IMG_20190223_105619-01

…ja uuden mukin myötä kasvanut vaaleanpunaisten muumimukien kokoelma! Kerään siis ainoastaan vaaleanpunaisia muumimukeja 😀

2019-02-14 07.02.08 2

…ystävänpäivänä vanhempien ostamat superhyvät tuoreet donitsit

2019-02-23 02.48.31 2

…tämän päivän VIherlandiareissu äidin kanssa. Mukaan tarttui tämä ihana pinkki kukkakimppu piristykseksi kevääseen

2019-02-23 11.00.25 1

…Viherlandiasta ostetut tuoksupussit, jotka tuoksuu aivan ihanalle! <3 Etsittiin äidin kanssa sopivia tuoksupusseja tänään varmaan ikuisuus sillä ihania vaihtoehtoja oli niin paljon. Mukaan päätyi lopulta suojelusenkeli-tuoksupussi, joka tuoksuu raikkaan puhtaalle ja hieman miedolle hajuvedelle, sekä Pehmeä puuvilla-tuoksupussi joka tuoksuu puhtaalle pyykille. Nämä Heart&Home-tuotteet on ihan mun suosikkeja Viherlandiassa, mutta en ole nähnyt näitä kyllä myytävän missään muualla. Mulla on tapana ostaa näitä tuoksupusseja aina Viherlandiassa käydessäni sillä ne tuovat kivaa piristystä esimerkiksi vaatekaappeihin ja kylpyhuoneeseen.

 

2019-02-23 04.51.11 2

…Hidasta elämää kirjasarja, joka kasvoi taas yhdellä kirjalla. En voi tarpeeksi hehkuttaa kuinka koskettavia kaikki omistamani Hidasta elämää-kirjat ovat, kauniine kuvineen ja syvällisine teksteineen.

2019-02-23 08.15.59 2

…hauskat Prismaan riviin järjestetyt ihastuttavan väriset Jopot

2019-02-23 11.11.40 3

…aivan ihastuttava tädiltäni joululahjaksi saatu Jasmiini-vihreä tee. Päätin ensin käyttää vanhan vihreän teeni loppuun ennen tämän testaamista, ja tänään testasin tätä ensimmäistä kertaa. Aivan täydellistä kukkaista teetä, jota ehdottomasti täytyy ostaa lisää sitten tämän paketin loputtua! <3

2019-02-23 08.14.43 4

…Tänään perheen kanssa katsomassa käyty lumilautailukilpailu

2019-02-12 10.48.18 1

…lenkit perheen kanssa

2019-02-10 08.23.14 2

…joogatunnin jälkeinen seesteinen tunnelma ja sen jälkeinen sauna. Aloitin joogan muutama viikko sitten ja tuntien jälkeen on kyllä niin ihanan rentoutunut olo!

 

Mikä teitä on ilahduttanut viime aikoina?

Kommentit

 • jukkis

  Minua on ilahduttanut se että selvisin hengissä yllättäen iskeneestä vakavasta sairastumisesta lomamatkani aikana ulkomailla. Virus vei mehut ja voimat, 6 tunnissa katosi 6 kiloa nestettä ja painoa, taju meni mutta selvisin nopeasti aloitetun hoidon ansiosta. Lisäksi minua ilahdutti että jaksoin tänään nauttia ulkoilmasta ja lumileikeistä pienen 4v tyttäreni kanssa tuosta sairaudesta huolimatta. Viime päivien auringonpaiste on myös ilahduttanut koska kohti kesää ollaan menossa vauhdilla <3 Hyvä tästä vielä tulee!

   0
  • Enni

   Kiitos kun kommentoit ja jaoit ilon aiheesi! Ikävä kuulla että sulle on sattunut tuollainen sairastuminen, mutta kiva jos jaksoit jo ulkoilla tyttäresi kanssa! Itselläkin vähän pinnallisia nuo positiivisuudet, mutta olen myös iloinen että olen hengissä viime aikojen sattumuksien jälkeen. Muakin ilahduttaa se että kesään päin ollaan menossa, kiva että lumet sulaa ja päivät on jo pidempiä. Ja just näin!

    0
 • Sini

  Toi Ninni-muki on niin ihana! Se oli eka muumimuki, joka mun oli ihan pakko saada ja tällä hetkellä se onkin mun luotto teemuki 🙂 Viherlandiassa on kyllä tosi kivoja tuotteita, sellaisia mitä ei ihan kaikissa paikoissa oo! Oon käyny kerran siellä ja ehdottomasti haluan uudestaankin. Mä oon nauttinu viimeaikaisista pakkasista sekä valoisuudesta, ihanaa kun päivä alkaa pitenemään!

   0
  • Enni

   Se on kyllä aivan ihana <3 Itekin tullut juotua siitä jo monet teet! Niinpä, Viherlandia on kyllä ihana paikka 🙂 Lisääntyvä valoisuus on kyllä ihanaa ja kiva kun päivät pitenee hurjaa vauhtia 🙂

    0
 • Reetta

  Ihana postausidea! Varastan tämän kyllä myös omaan blogiini. Positiivisuutta ei voi koskaan olla liikaa! 🙂
  Mua on ehdottomasti ilahduttanut tuo lisääntyvä auringonvalo ja lämpenevä sää!

   0
  • Enni

   Joo tee ihmeessä samanlainen postaus, näitä on kiva lukea aina muiden blogeista kun tulee itsekin hyvälle mielelle 🙂 Lämpenevät säät ja auringonvalo saa kyllä mutkin iloiseksi 🙂

    1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.