VALIKKO
28.11.2016 21:54

Viime aikojen suosikkeja

DSC03162

Nomination // siipikaulakoru 


Oon jo pitkään halunnut korun, jossa on siipi. Lähdin sitten yksi päivä kaupungille etsimään sellaista, tällä kertaa ihan kultasepänliikkeestä. Kiertelin monta kauppaa, ja vihdoin sitten tällainen löytyi eräästä pikkuliikkeestä. Oi että tykkään tästä! Lisäks tuo siipi on ihanan pieni, joten tää sopii ihan kaikenlaisten vaatteiden kanssa. Oon ajatellut myydä vanhoja rihkamakoruja pois ja siirtyä vähitellen vähän laadukkaampiin koruihin, koska niin monet vaatekauppojen korut menee rikki tai irrottaa väriä ihoon. Onhan niissä poikkeuksiakin joukossa, mutta mielummin laitan koruihin vähän enemmän rahaa, jotta ne todella säilyy pitkään käytössä.

DSC03142

Freeman // Pink grapefruit exfoliating scrub

Freemanin tuotteet on ihan mun suosikkeja, ja tää oli kans ihan loisto-ostos. Kyseessä on siis ihon kuorinta-aine. Kuorintageelin joukossa on pieniä rakeita, mutta iho ei hankaannu ikävästi tätä käytettäessä. Tän kerrotaan poistavan kuollutta ihosolukkoa, syväpuhdistavan ja uudistavan ihoa. Iho tuntuu kyllä musta tosi ihanalle ja raikkaalle tän käytön jälkeen, ja verigreipin tuoksu vielä lisää sitä tunnetta! Kasvot ei myöskään kuivu eikä oo punaiset käytön jälkeen. Musta kasvojenpesu on jotenkin tosi rasittavaa kun kaikki paikat kastuu, mutta tän kanssa voin myöntää ihan odottavani kasvojen pesua 😀 Tätä voi käyttää 3-4 kertaa viikossa ja ite käyttäisin mielelläni vaikka joka päivä, mutta noudatan kuitenkin noita suosituksia. 😀

DSC03156

Maybelline // Browse satin-kulmakynä

Mulla ei oikeastaan ollut kovin suuria odotuksia tän suhteen, sillä ostin tän aika pikaisesti kun piti saada uusi kulmakynä. Tää kuitenkin ylitti odotukset ja nousi heti kulmakynien kärkeen. Tässä on siis kaksi eri päätä, toinen kärki on tollainen vahamainen ja ohut jolla saa tehtyä pohjan ja tuo toinen pää on tuollainen puuterimainen, jolla pystyy sitten viimeistelemään lopputuloksen. Vahamaista kärkeä pystyy kierittämään aina lisää, mutta kovin pitkäksi sitä ei kannata kierittää tai muuten se katkeaa. Mä käytän sävyä dark blonde, ja se on musta ihan hyvä, aika vaalea sävy. Ainoa miinus on että nuo korkit ei oikein pysy paikoillaan, mutta ei se ainakaan mua haittaa.

DSC03150

Blistex // Lip relief cream-huulirasva

Tän huulirasvan muistelinkin aikaisemmin olleen tosi hyvä, ja niin se olikin. Tykkään hirveesti tän mentolisesta tuoksusta. Tää hoitaa ihan älyttömän hyvin huulia, parhaiten kuin mitkään muut mun koittamat huulirasvat! Tässä on myös suojakerroin 10.

DSC03131

Clas Ohlson // säilytysrasiat

Mulla meni hermot kun kaapit oli täynnä vanhoja säilytysrasioita, joten päätin ostaa tilalle muutaman Clas Ohlsonin vaaleanpunaisen rasian. Nää on niin söpöt ja ootan jo että pääsen käyttämään näitä <3

DSC03136

Avon naturals body care // Sensational yoghurt body cleanser

Sain äitiltä vähän aikaa sit tän suihkugeelin. Tää tuoksuu aivan ihanalle ja muutenkin tykkään tästä tosi paljon. Tuoksu ei oo liian voimakas ja vaikka tää tuoksuu marjoille niin tää ei oo sellainen ällöttävän makea tuoksu.

DSC03144

L´Oréal Paris // Volume million lashes

Vanhan ripsivärin loputtua päädyin tällä kertaa kyseiseen ripsiväriin, ja se on ollut tosi hyvä. Tää tuuheuttaa ja erottelee ripsiä tosi hyvin. Käytän aina kahta ripsiväriä kerralla (:DD), ja tän laitan aina päälle antamaan tuuheutta.

Ootteko te kokeillut kyseisiä tuotteita ja mitä mieltä te olitte niistä?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.