VALIKKO
10.5.2016 16:04

Viime aikojen suosikkeja

DSC02298

Schwarzkopf – Gliss hair repair (hoitoaine+shampoo):

Mulla on tapana vaihtaa hoitoainetta ja shampoota aina kun ne loppuu, vaikka edellinen oliskin ollut kuinka hyvää. Viime kerralla ajattelin ostaa tämän kyseisen sarjan hiustuotteet ja tykästyin näihin kyllä tosi paljon. Tuoksu on aivan ihana ja voimakas, joten tuoksu pysyy hiuksissa pitkään. Hiuksiin tää tekee kivan kiillon ja tää on jonkin verran hoitanut mun huonokuntoisia hiuksia.

DSC02310

Palmolive – suihkugeeli:

Suihkugeelissä on sama homma kun shampoossa ja hoitoaineessa, eli se vaihtuu aina edellisen loputtua. Tästä Palmoliven suihkugeelistä tuli heti mun suosikki tuoksunsa takia. Tää sopii täydellisesti noitten edellisten hiusjuttujen kanssa sillä niitten tuoksu on tosi samanlainen.

DSC02630

Pepsodent – White now glossy chic (hammastahna):

(Turkoosilla teemalla jatkuu, haha :D) Vaniljan makuinen hammastahna! Olin ensiks epäileväinen ton maun suhteen mutta se on kyllä aivan ihana. Tää valkaisee hampaita jonkin verran, joten plussaa siitäkin.

DSC03112

Löysin tän söpön pikkulautasen Minimanista enkä voinut vaan jättää sitä kauppaan kun hintaa oli muutaman euron. Laitoin tän mun pöydälle ja säilytän tossa päällä mun lempikorua.

DSC02299

Sulkakorvikset:

Oon nyt kevään tullen ihastunut taas sulkakorviksiin. Omistan kahdet sulkakorvikset ja ne on ollut viime aikoina tosi ahkerassa käytössä.

DSC03126

Helminapakoru:

Gina Tricotissa myytiin tällaisia ihania helminapakoruja, ja sellainen päätyikin hetken pohdinnan jälkeen kassalle. Tykkään!

Kommentit

 • Enni

  Kiitos, ne oli mahtava löytö muutaman vuoden takaiselta reissulta Espanjasta 🙂 Eikö ookkin, ite ihastuin siihen kans <3

   0
 • sini

  mä oon kanssa käyttänyt noita hiustenpesuaineita ja suihkugeeliä, mut en tykänny hirveesti niitten tuoksusta, jotenkin se oli melko miehekäs 😀

   0
 • Enni

  aijaa 😀 Onhan se aika voimakas ja ehkä joo vähän miehekäskin mutta ite tykkään siitä tosi paljon 😀

   0
 • Enni

  Kiitti 🙂 Mäkin tykkään tosi paljon lukea näitä!

   0
 • Emilia H

  Ihana postaus! Mullakin on tapana aina vaihtaa shampoita, hoitoaineita ja saippuoita kun edelliset loppuvat. 😀 Kohta pitäisikin ostaa uusi shampoo, katsotaan jos testaisin vaikka tota, minkä sä esittelit tässä postauksessa! 🙂

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

   0
 • Enni

  Haha 😀 joo toi on kyllä tosi hyvä shampoo, suosittelen! 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.