VALIKKO
31.12.2017 13:42

Vuoden 2018 tavoitteet

Ihanaa uutta vuotta kaikille <3 Mun uuteen vuoteen kuuluu ehdottomasti tavoitteiden tekeminen, ja tää postaus käsitteleekin niitä. Istuin muutama päivä sitten alas ja mietin ihan ajan kanssa tulevaa vuotta, mitä siihen kuuluu ja mitä haluan siihen kuuluvan. Mitään älyttömän isoja odotuksia en luo ensi vuodelle, mutta yritän tehdä siitä silti hyvän. Tässä on mun ensi vuoden tavoitteet:

pixlr_20171230204353632 2

♥ Hae kouluun. Vaikka koulusuunnitelmat on vielä vähän auki, ajattelin kuitenkin hakea opiskelemaan sosionomiaa ja psykologiaa. Epäilen että en vielä tänä vuonna pääse minnekään opiskelemaan, mutta yritän kuitenkin parhaani.

♥ Ja jos ei koulupaikka aukea, hae työharjotteluun. Työharjoittelu oli tarkoitus aloittaa jo syksyllä, mutta mun hakemukset hylättiin sattuneista syistä, joten yritän taas uudelleen jos en pääse opiskelemaan.

♥ Rakenna ”täydellinen” vaatekaappi. Musta tuntuu hyvin vahvasti siltä että oon vihdoin löytänyt tyylin, joka tuntuu omanlaiselta. Tänä vuonna ajattelin panostaa vaatteisiin ja luoda vaatekaapin jossa on vain sellaisia vaatteita joita todella käytän.

Unknown

♥ Lisää pienin askelin liikuntaa. Kuten joskus kirjoitinkin (lue teksti tästä), liikunta on tuottanut mulle paljon stressiä, enkä halua luoda sen suhteen suuria paineita mm. niin että päätän nyt alkaa lenkkeillä oikein kunnolla. Sen sijaan ajattelin pyrkiä pienin askelin lisäämään liikuntaa, valitsemalla portaat hissin sijaan yhä useammin, käymällä useammin kävelyllä yms. Oon myös pohtinut telinevoimistelun aloittamista, mutta saa nähdä saanko mahdutettua kalenteriin sekä joukkue- että telinevoimistelun.

♥ Panosta blogiin. Blogi tuottaa mulle tosi paljon iloa, ja luulen että oon myös löytänyt jonkinlaisen oman suunnan bloggaamisessa, joten ajattelin yrittää panostaa ensi vuonna blogiin oikein kunnolla. Yritän ottaa myös enemmän asukuvia, sillä niitä tulee otettua niin kamalan harvoin.

♥ Sisusta parveke. Meidän parveke on jo hyvällä mallilla sisustuksen suhteen, sillä nyt sieltä löytyy jo pöytä ja tuolit, sekä jotakin pientä sisustustavaraa, mutta vielä muutamia juttuja olisi hankittavana. Yritän saada parvekkeen sisustettua kesään mennessä, niin se toimii kuin yhtenä huoneena.

pixlr_20171230205358164 2

♥ Kasvata pitkät hiukset. Joskus oon jossain hetken mielenhäiriössä miettinyt että nyt leikkaan lyhyet hiukset, mutta en oo onneks leikannut. Aina välillä nään untakin että käyn kampaajalla ja sitten kaduttaa 😀 Aattelin kasvattaa hiuksia tänä vuonna ja ottaa taas pienen tauon jälkeen biotiinin käyttöön kasvattamisprosessin avuksi.

♥ Hankkiudu lopuista tavaroista eroon. Tänne nykyiseen asuntoon muutettaessa meillä oli superiso projekti saada ihan kaikki turhat tavarat pois ja se onnistuikin tosi hyvin. Nyt kun kattoo ympärille tai kaappeihin niin täällä on oikeasti vaan melkein kaikki tarvittava, mutta joitain ihan pieniä juttuja täällä on jotka pitäisi saada myydyksi. Ajattelin yrittää saada kaikki loputkin turhat tavarat tänä vuonna myytyä, tai sitten jos ei ne mene kaupaksi niin hankkiudun niistä eroon vaikka antamalla ne ilmaiseksi.

♥ Uusi yo-koe. Psykologian yo-koe piti uusia jo nyt keväällä, mutta päätin että nyt ei ole sille oikea hetki, joten siirrän sitä myöhemmäksi. Ensi vuonna olisi kuitenkin mahdollisesti tavoitteena saada kirjoitettua se uudelleen. Ajattelin myös että ehkä voisin käydä kirjoittamassa terveystiedonkin, kun en sitä kirjoittanut ja se oli itselle mieluisa ja helppo aine.

2017-12-30 08.36.47 1

Minkälaisia uuden vuoden lupauksia teillä on?

Kommentit

 • Anonyymi

  Ajattelitko siis hakea ammattikorkeakouluun sosionomiksi vai yliopistoon sosiologiaa? Paljon onnea kouluun hakemiseen! Teet paljon työtä niin kyllä ne koulun ovet vielä aukeaa 🙂

  Ihana asu!

   0
 • Enni

  Ajattelin hakea ammattikorkeakouluun 🙂 Kiitos, en ole aivan varma onko tämä vuosi vielä se vuosi kun panostan ihan satasella pääsykokeisiin lukemiseen, mutta uskon myös että kun teen tarpeeksi töitä niin pääsen haluamaani kouluun, vaikka siihen menisikin sitten vähän kauemmin. Ja kiva että tykkäsit asusta 🙂

   0
 • Sofia

  Tosi kiva asu sulla näissä kuvissa ♥ Mä en oikeastaan tehnyt minkäänlaisia lupauksia tai asettanut minkäänlaisia tavoitteita tälle vuodelle, koska musta tuntuu että en onnistuisi niiden pitämisessä tai tavoittelemisessa 😀 Viime vuoden tavoitteena oli rohkaistua uusien ihmisten seurassa ja sen onnistuin kyllä toteuttamaan, varsinkin syksyn aikana!

   0
 • Enni

  Kiitos paljon <3 Haha, mä taas en tykkää lupauksista, mutta tavoitteet tarkoittaa mulle sellaisia jotka saa myös rauhassa jäädä pelkiksi tavoitteiksi, kunhan on joku suunta mitä kohti mennä 😀 Kiva kuulla että se onnistui sulla, munkin yksi tavoite voisi olla rohkaistua uusien ihmisten seurassa 🙂

   0
 • ELLI

  Tosi kivat kuvat, oon niin kaunis! 🙂 Ja hei hyvät tavoitteet sulla, tosi paljon tsemppiä sulle näiden toteuttamiseen<3 Ois muuten kiva kuulla sitten myös näiden toteutumisesta vaikkapa pitkin vuotta 🙂

   0
 • Enni

  Voi kiitos :') Joo, hyvä idea, voisinkin näistä päivitellä aina silloin tällöin 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.