VALIKKO
6.5.2017 21:28

Walk in the sunset

Blogista on tullut taas pidettyä pitkä tauko. Mun kone on niin hidas että sillä on ärsyttävä alkaa tekemään mitään blogijuttuja, joten en oo jaksanut sitten edes vaivautua yrittämään kuvien lataamista ja muokkaamista. Lisäks oon ollut taas vähän kaaoksessa itteni + blogin kanssa, että millainen haluun tän blogin olevan. Mulla on postausideoita mielessä vaikka kuinka paljon, mutta en jaksa ottaa blogista stressiä jos ei vaan oo fiilistä päivitellä mitään.

Eilen vietettiin koko päivä ulkona, kun lämpötila kohos lähemmäs +20. Illasta päätettiin lähteä satamaan jäätelölle ja siitä päätettiin sitten jatkaa Rantaraitille. Ilta oli muuten ihan täydellinen, mutta mä onnistuin saamaan kotiin päästyäni jonkun ihmeen ruokamyrkytyksen, varmaan siitä sataman jäätelöstä, kun muuten olin ihan ”turvallisia” ruokia syönyt. No, kierrettiin kuitenkin siinä auringon laskiessa puolikas Jyväsjärvi ihan rauhassa, kun ei ollut kiire minnekään. Puolimatkassa jäätiin istumaan hetkeks yliopiston portaille, se on aivan ihana paikka. Juteltiin syvällisiä ja katsottiin kun aurinko laski vähitellen puiden taakse. Puut maalautui ihan oransseiksi ja ne näytti niin upeilta! Ihan kun syksy olis ollut, tosin en oo kyllä edes syksyllä nähnyt noin upeita oransseja puita. Kun alkoi viilenemään niin suunnattiin sitten kotia kohti. Jyväsjärven kiertäminen on ihan parasta, se on pakko kokea ainakin kerran joka vuodenaika.

DSC00328
DSC00356

DSC00390
DSC00428
DSC00434
DSC00467
DSC00493
DSC00497
DSC00507

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.