VALIKKO
13.7.2017 19:01

Weird makeup innovations x5

weird makeup innovations

Tein tässä joku aika sitten Ebay-tilauksen, jonka mukana päätin testata muutamaa erikoisempaa meikkituotetta. Hinnaltaan ne taisivat olla muutamasta kymmenestä sentistä pariin euroon, joten hintaa ei niillä hirveästi ollut. Aattelinkin nyt esitellä kaikki tuotteet ja kertoa mitä ite niistä tykkäsin:

eyeliner stencils

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee eyeliner stencilsit, jotka vaikutti mun mielestä mielenkiintosilta. Oon ite tosi huono piirtämään mitään linnunsiipirajauksia, mutta aattelin että tää vois helpottaa niitten tekemistä. No, malli oli noissa ihan jees, mutta harmitti kun niissä ei ollut liimapintaa, joka olisi pitänyt ne paremmin ihossa. Oli vaikea koittaa samaan aikaan piirtää rajausta ja pitää toisella kädellä kiinni.

DSC04381

Ja lopputulos oli sitten tällainen :’DD Haha, saa nauraa! Rajauksesta tuli ihan suttuinen eikä se ollut kyllä lähelläkään sellaista mitä kuvissa näytettiin. Annan kuitenkin tälle vielä mahdollisuuden, sillä uskon että jos harjottelee vähän niin tällä saa piirrettyä rajaukset.

YES or NO? Hmm, ehkä tää menee enemmän no:n puolelle 😀

brush cleaning mat

brush cleaning mat 2

Tää meikkisiveltimien puhdistusalusta oli sellainen jota ootin eniten. Aattelin että se vois olla tosi kätevä kun mua ärsyttää hangata meikkisiveltimiä käsin niitä pestessä. Ulkomuoto on ihan supersöpö, mutta toimivuus sitten eri asia 😀 Tollasta ei niin tuuheaa meikkisivellintä oli tosi vaikea pestä tossa, koska noi ulokkeet joiden pitäis auttaa pesemisessä, oli tosi hentosta materiaalia. Jos toi olis ollut vähän lujempaa materiaalia, se olis varmaan toiminut vähän paremmin. Lisäks tää tuntu imevän kaiken pesuaineen, joten sitä piti lisätä koko ajan.

YES or NO? No…

false eyelash applicator

Ostin myös tällaisen tekoripsien asettajan, kun tuntuu etten koskaan saa tekoripsiä laitettua kunnolla. Lopputulos oli kuitenkin se että jouduin laittamaan ripset käsin, kun tää ei vaan toiminut. Epäilen kuitenkin että vika oli suurimmaks osaks mussa, koska mä en vaan ehkä osaa käyttää tätä vielä.

YES or NO? Sanon yes, koska uskon että tää on kätevä kunhan opin käyttämään tätä.

beautyblender holder

Löysin myös Ebaysta Beautyblenderille tollasen säilytystelineen. Siellä oli myös paljon jotain kananjalka-telineitä (:’D), mutta niitä en kehtais kyllä pitää missään pöydällä, joten ostoskoriin päätyi tällainen. Tää on musta ihan tosi kätevä, koska säilytän mun Beautyblenderiä tällä hetkellä jossakin aivan liian pienessä muovikotelossa, joka tuli pakkauksen mukana. Lisäks kun sen kastelee niin se ei edes mee enää sinne vaan se jää puoliks ulkopuolelle, ja lopulta se löytyy jostakin kaapin pohjalta…Tää on kuitenkin tosi kätevä, kun tähän mahtuu myös kasteltu beautyblender, ja nyt se on aina siististi omalla paikallaan.

YES or NO? Yes!

eyelash tool

Tällasiin oon törmännyt monesti, ja itekin halusin testata tätä. Täytyy myöntää että odotukset oli kovat! Tän idea on musta tosi hauska, mutta taas eri asia miten se käytännössä toimi. Muotoilu oli just täydellinen silmään, mutta ripsiväri ei levittynyt ripsiin koska tuo muovi oli niin liukas että se ripsiväri vaan luisui siinä. Lisäks se likaantui ihan hetkessä enkä jaksais alkaa joka kerta pesemään tota. Likasena se sitten taas sotkee silmät.

YES or NO? No…

DSC04345


Mitä tykkäsitte tällasesta vähän erikoisemmasta postauksesta? Ootteko te koittaneet noita tuotteita?

Kommentit

  • Niina

    Nämä olivat hauskoja! 😀 Etenkin tuo eyeliner kohta 🙂 Mä haluaisin myös tuollaisen meikkisiveltimien puhditusalustan, mutta ehkä jostain muualta kuin Ebaystä 😀 Kiva kun oli kuitenkin muutama onnistunutkin ostos!

     0
  • Enni

    Kiva että tykkäsit! Haha, joo suosittelen ehkä ostamaan jostain muualta vähän laadukkaamman 😀 Ja niinpä!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.