VALIKKO
17.10.2015 19:56

What’s in my bag?

laukku

Koitan pitää koululaukun mahdollisimman tyhjänä, koska painavan laukun kanssa on ärsyttävä pyöräillä. Vaihdoin joku aika sitten koululaukuksi laukun, ennen olin käyttänyt sellaista nahkareppua. Reppu oli kyllä kätevämpi pyörän kanssa, mutta laukkuun mahtuu tosi hyvin tavarat ja siinä on taskujakin enemmän. Tuo laukku on aika vanha, mutta palvelee silti vielä hyvin.

DSC03330

Kouluun mennessä arkisin mun laukusta löytyy nämä asiat:

DSC03348

Meikkitarvikkeita en hirveätä määrää kanna mukana, mutta huulirasva, kulmakynä, puuteri ja peili löytyy aina. Harja on myös mukana, samoin tietty kännykkä.

DSC03343

Pinnejä ja ponnareita multa löytyy useimmiten vähän liikaakin. Just eilen tyhjensin laukusta kokonaisen minigrip-pussillisen pinnejä…Niitä vaan jostakin syystä kertyy aina hirveet määrät. Pinneille ja ponnareille mulla on tommonen pussukka, on kiva kun ei tarvii ettiä niitä ympäri laukkua vaan tietää et ne on tuolla yhessä paikassa.

DSC03350

Lompakkoja on mulla kaks, toinen kolikoille ja toinen seteleille ja korteille. Haha, ja joo, muovipussia kannan aina mukana. En oikeestaan tiiä miks. Joskus tulee tarvittua sitä esim. pyörän satulan päälle jos on satanut tai jos sattumalta joskus vaan sattuis sitä tarviimaan jossakin…

DSC03354

Koulukirjoja ei kamalasti tarvii tässä jaksossa, mutta muutama ainakin on. IPad on koululta saatu ja sitä tarvii lähes joka päivä, eli se on päivittäin mukana. Harva enää meidän koulussa käyttää vihkoja, mutta mä kyllä tykkään vielä tehdä esim. ruotsin tehtävät käsin vihkoon.

DSC03358

Kynät ja kumi on mukana, mutta kannan niitä vähän miten sattuu. Joskus ne löytyy penaalista, joskus kiireisinä aamuina laukun pohjalta. Oon vähän liiankin innokas käyttämään aina noita yliviivaustusseja, mutta niitä mä aina hamstraan kamalasti. Jotenkin värikkäät vihkotyöt jää mun mieleen.

IMG_8675

Kameraa ja sen tarvikkeita kannan myös mukana tässä jaksossa, koska mulla on valokuvauskurssi meneillään. Siellä siis tulee sitä tarvittua, mutta muuten tulee kyllä harvemmin kameraa pidettyä laukussa kun lähtee jonnekin.

Onko teillä samoja asioita teidän laukussa?

Kommentit

 • Sofia Keitaanranta

  sun laukun sisältöhän näyttää aika paljon samalta kuin mun :D! ja tosi kiva laukku ♥

  fashionsituation.blogspot.com ♥

   0
 • Enni

  kiitos, kiva kuulla että tykkäät 🙂

   0
 • Anonyymi

  Eksyin blogiisi JB:n meikkivoidetta googlailtuani. Mulla on ihan naurettavan vaalea iho, näyttää oikeastaan aikalailla samanväriseltä kuin sunkin 😀 Mikä sävy sulta löytyy tosta Joe Blascon meikkivoiteesta, onko niitäkin oikeasti tälläiselle albiinolle? Kuvissa näytti ainakin hyvän väriseltä sulla.

   0
 • Enni

  en oo ihan satavarma tosta sävystä kun jostakin kumman syystä sitä ei lue tossa paketissa, varmaan kulunut pois. mut googlettelin vähän noita sävyjä ja mä luulen että mulla on Special Lite Olive 1 🙂 se on aikalailla hyvä sävy, vähän tummempi kuin oma iho mutta eroa ei kyllä huomaa!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.