VALIKKO
21.5.2017 23:03

Yläkaupungin yö

Eilen oli Yläkaupungin yö, joka järjestetään Jyväskylässä joka kevät. Silloin kaupungissa on kaikenlaista menoa ja meininkiä aamusta yömyöhään. Vietettiin koko päivä ulkona, kun sääkin sattui olemaan lämmin ja aurinkoinen. Iltapäivästä kierreltiin kaupungin museot ja sitten suunnattiin kotiin syömään. Kahdeksan aikaan alkoi Elias Gouldin keikka, jota olin odottanut jo kauan, joten sinne oli myös päästävä. Keikka pidettiin sellaisessa teltassa, mutta me jäätiin kuuntelemaan vähän syrjemmälle, sinnekin kuului nimittäin tosi hyvin eikä tarvinnut ahtautua sinne ihmisten keskelle. Keikka oli ihan mahtava, paitsi kaikki oli vähän pettyneitä kun ei soitettu Viininpunainen-biisiä, sitä mäkin odotin eniten :/ Mutta oli vaan niin kiva istuskella siinä kuunnellen hyvää musiikkia, seuraillen iloisia ihmisiä ja nauttia just siitä hetkestä. Sää oli ihan älyttömän kaunis, taivas oli aivan sininen ja tunsin itteni tosi onnelliseksi, kun sain olla siinä ja kokea sen kaiken.

Illasta käytiin vielä katsomassa tanssiesityksiä, jotka oli aivan upeita! Pitäis kyllä enemmänkin käydä katsomassa tollaisia, onneks parin viikon päästä pääsen kattomaan voimistelunäytöksiä, joten sekin tulee varmasti olemaan yhtä hienon näköistä.

Mutta nyt, kello alkaa kääntyä jo seuraavan päivän puolelle, joten suuntaan nukkumaan. –> Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

IMG_94693611

DSC01269

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.