VALIKKO

Autoton perhe

20.11.2019 08:20

Hermolomalle Helsinkiin. Saako työmatkasta nauttia?

Meidän kuopuksella on jo pari viikkoa kestänyt vaihe, johon sisältyy uusien hampaiden tekoa sekä tiheän imun kautta, kun hän käy tiheästi rinnalla tekemässä uutta maitotilausta. Toissa yönä tilanne kärjistyi neljän jälkeen yöllä siihen, että torkuttuani koko yön maksimissaan puoli tuntia kerrallaan herätin mieheni ja tyrkkäsin tissin hamuilijan hänen hoidettavakseen.

 

Mies vetäytyi kuopuksen kanssa vierashuoneeseen eikä sieltä kuulunut enää pihaustakaan ennen aamua. Ilmeisesti nukkuminen oli helpompaa ilman maidon tuoksua vieressä.

 

Minulla on tänään koulutuspäivä Helsingissä ja aloin eilen puolen päivän jälkeen järjestellä itselleni hotellia ja junalippuja. Mielessäni siinti ajatus yhdestä yöstä yksin ilman lapsia ja rauhallisesta hotelliaamupalasta.

 

Kauan kaivattua omaa aikaa työmatkalla

 

Poljin töiden jälkeen pyöräni säilytykseen miehen työpaikalle ja suuntasin siitä Matkakeskukselle. Työkaverit hieman naureskelivat enkö aio pyöräillä. Junamatkan aikana söin karkkia ja luin ostamaani kirjaa, vain havaitakseni että olen 30 vuoden iässä kasvanut yli chick lit kirjallisuudesta.

 

Hotellihuoneessa söin lisää karkkia ja tuijotin Netflixistä juuri alkanutta The Crownin kolmatta tuotantokautta. Nukkumaan käydessäni aloin olla jo rentoutunut. Ei mitään hoidettavia asioita, eikä ketään roikkumassa minussa fyysisesti kiinni.

 

Pitkät yhtenäiset yöunet ja runsas aamupala omassa rauhassa tuntuvat jo luksukselta. Saako työreissuista nauttia näin paljon? Pitää ehkä varata miehelle oma hotelliyö tästä hyvästä, että hänkin pääsee välillä lataamaan akkujaan lapsiperhearjen keskellä.

 

Ota Autoton perhe seurantaan Instagramissa ja Facebookissa niin näet tarinoita, jotka eivät päädy blogiin asti sekä kuulet uusista blogikirjoituksista ensimmäisenä!

 

 

 

Kommentit

 • Peter

  Vaikuttajana suosittelen sinun jatkossa boikotoimaan myös tuotteita, jotka sisältää palmuöljyä.
  Palmuöljyn haitoista ympäristölle ja terveydelle löytyy laajasti tietoa netistä. Esim. Fazer on yksi herkkualan palmupahiksia.

   0
  • Noora Inkeroinen

   Kiitos Peter, enpä ole koskaan tullut katsoneeksi, mitä tuo Susu pala pussi sisältää. Harmillista, että käyttävät palmuöljyä.

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.