VALIKKO

Autoton perhe

18.6.2019 05:30

Koko perheelle sopiva Hilarius Hiiri ja festariseikkailu -musikaali

Hilarius Hiiri ja kartta

Kaupallinen yhteistyö: Peurunka

Hilarius Hiiren kesä 2019 Peurunka Areenalla

 

Juhannus on täällä ja emme taaskaan muistaneet varata mökkiä ajoissa. Tilastokeskuksen mukaan täällä tuhansien järvien maassa oli 507 200 mökkiä vuonna 2017. Juhannusta edeltävinä viikkoina, kun alat etsiä vuokramökkiä, niin ne alkavat vaikuttaa yhtä todellisilta kuin ufot. Joku on sellaisen joskus saattanut nähdä, mutta todellisuudessa niitä ei ole olemassa. Kun minulle tarjottiin mahdollisuutta viedä lapset juhannuksena Peurunkaan Hilarius Hiiri ja festariseikkailu -musikaaliin sekä kylpylään, en kieltäytynyt. Puhelun jälkeen muistin, että eihän meillä ole enää autoa. Meiltä on Peurunkaan matkaa 24 kilometriä ja pyöräillen sinne menee ehkä vajaa 1,5 tuntia. Pyöräily ei ajoitu edes lasten päiväuniaikaan, joten aloin pohtia miten lapset jaksavat istua kärryissä noin pitkän matkan. Askartelin lasten kanssa pahvilaatikosta tällaisen välirauhaksi kutsumani sermin estämään pahimmat tappelut.

 

DIY pyöräkärryn välisermi

 

Hilarius Hiiri ja festariseikkailu

 

Hilarius hiirtä jännittää

 

Hilarius Hiiri ja festariseikkailu on koko perheen musikaali Peurunka Areenalla. Esityksen kesto on 30 minuuttia ja se sopii kaikenikäisille. Musikaalin lisäksi lapsille on tarjolla ohjattua ohjelmaa, pomppulinna, seikkailurata, leikkialue, pallomeri, soittonurkkaus sekä kasvomaalauksia ja paljon muuta. Hilarius Hiiren kesä 2019 on Peurunka Areenalla tiistaista lauantaihin 22.6 – 3.8.2019 välisen ajan klo 10:30-13:00 ja 14:30-17:00. Rannekkeen hinta on vain 8€ / henkilö ja alle 2 -vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Rannekkeella voi leikkiä koko päivän.

 

Muistan Hilarius Hiiren omasta lapsuudesta 90 -luvulta ja on hauska huomata, että hahmo on säilynyt tähän päivään. Olen lapsena käynyt Hilarius Hiiren kotikylässä Jyväskylässä. Hilarius Hiiren uusi kotikylä avattiin vuonna 2010 Laukaaseen Peurungan kylpylähotellin läheisyyteen. Nyt Hilarius Hiiri on muuttanut kylästään Peurunka Arenaalle, jossa voi pitää hauskaa säällä kuin säällä. On varmaan pakko käydä ottamassa kuva Hilarius Hiiren kainalossa, ihan vain nostalgian vuoksi.

 

 

En ole koskaan ollut juhannuksena festareilla, joten nyt pääsee kokemaan vähän erilaisen festarielämyksen lasten kanssa. Tätä tapahtumaa ei onnistu pilaamaan edes huono sää, sillä esitykset pyörivät Peurunka Areenalla säästä riippumatta. Lue lisää tapahtumasta täältä. Peurungassa näytti olevan vielä tarjolla majoitusta juhannukselle alkaen 79€ / yö, mutta ehkä me polkaisemme kotiin päivän päätteeksi. Onko joku muu tulossa meidän kanssa juhannusfestareille tai menossa tänä kesänä katsomaan Hilarius Hiirtä?

Kommentit

 • Nimetön Jämppi

  Onpas mainio pyöräkärryn nahistelunestosermi. Kuvatkin on valittu harkiten. Poika istuu ilmeisesti edestä katsoen vasemmalla puolella. Heh,hih…

   0
  • Noora Inkeroinen

   Hei,

   Kiitos Jämppi. Esikoinen sai itse valita kuvat, niin tuli mieleiset 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.