VALIKKO

Autoton perhe

17.5.2019 21:59

Instan MyDay: Tourujoen luontopolku, piknik ja täydellinen viini viikonloppuun

Tänään oli mun vuoro päivittää Stoorifi Instagramin tarinaosiota. Vähän jännitin tätä alkuun, kun en yleensä juuri käytä instatarinoita. Lämpenin kuitenkin tälle päivän mittaan. Laittakaa tekin Stoorifi seurantaan, niin näette mun ja muiden Stoorin bloggaajien päivityksiä ja ilmoituksia uusista blogipostauksista.

 

Tässä vielä kuvakooste MyDay:sta niille, jotka eivät ehtineet mukaan seuraamaan tai eivät käytä Instagramia.

Vauvaa herää aikaisin

 

Vauva heräsi taas tapansa mukaan aikaisin. Joten päivässä riittää tunteja.

 

Blogin esittely

 

Suunniteltu ohjelma

 

Vauvalla oli muutama viikko sitten korvatulehdus, joka vaikutti menneen ohi ilman antibiootteja. Nyt hän on kuitenkin haronut korviaan ja ollut normaalia kiukkuisempi, joten soittelin aamulla tarkistusaikaa.

 

Päiväunet

 

Lapset heräsivät

 

Oppi&Ilo Tutki kakkaa

 

Esikoinen sai eilen tämän kirjan ja se on ehditty lukea monta monta kertaa. Hän halusi ottaa sen tänään mukaan perhepäivähoitajalle.

 

 

Näin ketterästi pääsee sähköpyörällä ylämäkeä, vaikka on painoa perässä.

 

Parhaat piknikeväät

 

Teiltä tulikin kiitettävästi vinkkejä piknik eväiksi.

 

Hyvä viini viikonlopuksi

 

Alkossa minua palveli vanhempi herrasmies, joka auttoi valitsemaan täydellisen viinin viikonlopuksi. Kuvassa oikealla oleva Credencial on portugalilainen viini, joka sopii niin possun kuin pizzankin kanssa. Portugalilaiset viinit ovat kuulemma nyt nosteessa ja kesää kohti, kun mennään niin viini voi olla hieman kevyempää. 60% teistä äänesti myös valitsemaan tämän myyjän suosikin.

 

Piknik eväät

 

 

Kuulin, että Antti Tuiskun Keinutaan toimii myös muilla vauvoilla nukutusbiisinä.

 

Kuinka paljon pyöräkärryyn mahtuu tavaraa

 

Olitte oikeassa. Paljon!

 

Tourujoen luontopolku

 

Kierrettiin lasten kanssa Tourujoen luontopolku. Tämä on aivan ihana paikka keskellä kaupunkia. Nähtiin lintuja ja vedessä hyppiviä kaloja.

 

Tourujoen luontopolku on lyhyt, mutta kaunis

 

Tämä on yksi mun suosikkipaikoista Jyväskylässä

 

Laitoin Google mapsista sijainnin jaon päälle ja pyysin miestä pyöräilemään paikalle. Paljon kätevämpää muuten pyörällä, kuin autolla. Ei tarvinnut odottaa ruuhkissa tai etsiä parkkipaikkaa.

 

Piknik voi alkaa

 

Mukaan valikoitui tomaatti, mozzarella, pesto, basilika ciabatat, croisantit, vesimeloni, mansikat ja mustikat. Maistui niin lapsille, kuin aikuisillekin.

 

Viini- ja juustoilta

 

Olitte myyjän kanssa oikeassa tämä viini on hyvää. Suosittelen! Edullinen, hyvän makuinen, trendikäs ja ennen kaikkea vihreä valinta.

 

Kiitos teille tästä päivästä!

 

Laittakaa instagramissa seurantaan Stoorifi sekä Ninkeroinen.

Kommentit

 • Nimetön Elviira

  Ihania kuvia ja ihana fiilis! Eväät sitä luokkaa, että tuun mukana sitten seuravaalle piknikille! Näitä perheen luontoretkivinkkejä kuulee mieluusti lisää 😉

   0
  • Noora Inkeroinen

   Hei Elviira, kiitos! Me käydään aika usein lasten kanssa ulkoilemassa luontopoluilla eli varmasti on tulossa lisää tällaisia retkipostauksia.

    0
 • Nimetön Elviira

  Ja viinisuosituksia 😀

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.