VALIKKO

Autoton perhe

27.7.2019 05:32

Seksiä vai sukkien lajittelua

Harrastaisiko seksiä vai lajittelisiko sukkia

 

Lööppien hehkuttamat seksihelteet ovat saapuneet. Itse huomasin istuvani illalla vaatehuoneen lattialla ja miettiväni, että harrastaisiko lasten nukkumaanmenon jälkeen seksiä vai lajittelisiko sukkia. Vuorokauden tuntimäärä on rajallinen, joten työn ja pienten lasten kanssa joutuu tekemään valintoja mihin aikansa käyttää. Sukkien lajittelu on yksi turhimmista kotitöistä. Sen takia meille ei osteta pelkästään mustia sukkia vaan jokaisessa on joku väri tai merkki helpottamaan parien löytämistä. Itse en jaksa istua sohvalla mittailemassa silmämääräisesti mitkä sukat mahtaisivat kuulua yhteen.

 

Auton ajatellaan helposti olevan nopea kulkuväline ja säästävän aikaa. Olen ennen itsekin huikannut monesti: ”Käyn nopeasti kaupassa” ja hurauttanut autolla lähikauppaan. Olin ystäväni ja hänen lastensa kanssa leikkipuistossa. Päätimme käydä uimassa läheisellä uimarannalla ennen nukkumaanmenoa. Nostin kuopuksen pyöräkärryyn ja esikoinen potkupyöräili vieressä. Poljin todella hitaasti jo väsyneen lapsen tahdissa noin kilometrin matkan. Pääsimme rannalle ja aloin riisua lapsia, ystävääni ei näkynyt missään.

 

Iltauinti

 

Hän joutui kävelemään leikkipuistosta parkkipaikalle, pakkaamaan molemmat lapset turvaistuimiin/autoon, ajamaan pidemmän matkan autoteitä pitkin ja etsimään uuden parkkipaikan uimarannan tuntumasta, josta sitten käveli lasten kanssa rannalle. Jos minä olisin laittanut molemmat lapseni suoraan leikkipuistossa olevaan pyöräkärryyn ja polkenut normaalia vauhtia rannalle, niin olisimme ehtineet uida jo hyvän tovin ennen kuin autollinen perhe olisi saapunut edes paikalle.

 

Auto ei siis välttämättä säästäkään aikaa, ainakaan kaupunkiajossa ja lyhyillä siirtymillä. Pyörällä pääsee käytännössä aina suoraan kohteen viereen ja liikkuminen on nopeampaa, kun pääsee lyhintä reittiä pitkin eikä liikennevaloissa seisomista ole yhtä paljon. Jyväskylän kokoisessa kaupungissa välimatkat eivät ole pitkät ja toiselle puolelle kaupunkia pyöräilee reilussa puolessa tunnissa. Samassa ajassa saa liikuntaa ja raitista ilmaa. Kyse on valinnoista mihin aikansa haluaa käyttää; seksiin vai sukkien lajitteluun, autossa istumiseen vai pyörällä liikkumiseen.

 

Helteessä pyöräily

 

Näillä helteillä olisi mukavampaa olla ulkona pyöräilemässä

 

Seksihelteet saattavat olla joillekin tukalan kuumia ja ajatus pyöräilystä tuntuu lähinnä tuskaiselta. Itse nautin lämmöstä ja auringosta. Sähköpyöräilyn etuna on se, että pyöräily tuntuu mukavalta myös näillä keleillä. Töihin polkee edelleen ilman hirvittävää hikoilua ja tuulenvire viilentää mukavasti matkalla. Ajatus auringossa seisseestä, kuumasta autosta, jonka ilmastointi ei ehdi lyhyellä matkalla edes viilentää riittävästi tuntuu minusta nykyään tukalalta.

 

P.S Niitä sukkia ehtii lajitella myöhemminkin

 

Laita Autoton perhe seurantaan Instagramissa ja Facebookissa niin näet tarinoita, jotka eivät päädy blogiin asti sekä kuulet uusista blogikirjoituksista ensimmäisenä!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.