VALIKKO

Autoton perhe

4.1.2020 22:49

Vuoden 2019 luetuimmat jutut

1. 1000 euron sähköpyörä on 1000 euron sähköpyörä nousi jokseenkin viraaliksi, sillä se keräsi parissa päivässä yli 10 000 lukijaa. Parasta oli, että sain useammaltakin teistä lukijoista korjausvinkkejä! Jutun pääset lukemaan täältä.

 

2. Totta vai tarua? 5 sähköpyöriin liittyvää uskomusta kumosi ja vahvisti joitakin sähköpyöriin liittyviä luuloja. Käy lukemassa juttu täältä.

 

3. Toimiiko sähköpyörä vesisateella kirjoituksessa on vinkkejä pyörän kosteussuojauksen tekemiseen. Ohjeisiin pääset tutustumaan täältä.

 

4. Pienten lasten vanhemmilta pitäisi ottaa ajokortti pois tuli kirjoitettua huonosti nukuttujen öiden jälkeen, kun tuntui että siinä kunnossa on suorastaan vaarallista lähteä ajamaan autolla. Kirjoituksen voit lukea täältä.

 

5. Ilmalento sähköpyörällä keräsi nopeasti paljon lukijoita. Tarinan epäonnisestä pyöräilyreissusta pääset lukemaan täältä.

 

Kaatuminen sattui niin, että itku pääsi

 

6. Polkupyörät varastettiin kotipihasta kun olimme nukkumassa herätti teidän lukijoiden lisäksi paljon kiinnostusta myös mediassa aina Viroa myöten. Varastetuista sähköpyöristä ei ole tähän päivään mennessä kuulunut mitään ja poliisikin lähetti kirjeen, että jutun tutkinta on lopetettu. Käy lukemassa kirjoitus täältä.

 

7. Sähköpyöräily ei ole kuntoilua oli oma empiirinen tutkimukseni siitä millaisia lukemia sykevyö näyttää, kun pyöräillään sama matka sähköavustuksen kanssa ja ilman. Testin pääset lukemaan kokonaisuudessaan tästä.

 

8. Uusi pyörä saapui vihdoin nousi myös luetuimpien juttujen joukkoon. Uusien pyörien tarkemmat esittelytekstit ovat vielä tulossa, mutta fiilistelyä pyörien saapumisesta pääset lukemaan täältä.

 

Kunnollisella pyörällä on hyvä aloittaa talvipyöräily kokemattomankin pyöräilijän

 

9. Näin paljon säästimme autosta luovuttuamme pääsi useammankin lehden otsikoihin. Meidän perheen laskelman löydät täältä.

 

10. Käyttäytymisopas keski-iän ylittäneille miehille puhututti niin veneilypiireissä, kuin Keskisuomalaisen toimituksessakin sinne tulleen vihaisen lukijapalautteen vuoksi. Jutun lapsiperheen retkipäivästä veneellä pääset lukemaan tästä.

Arjen haasteita

 

Autoton perhe -blogin jatko

 

Kiitos menneestä vuodesta! Alun perin kesän aikainen kokeilu autottomuudesta on venähtänyt jo 8 kuukauden mittaiseksi. Matkaan on mahtunut paljon pyöräiltyjä kilometrejä, retkeilyä, kommelluksia, iloa ja naurua. Tiedän useammankin ihmisen hankkineen blogin innoittamana sähköpyörän tai lisänneen tavallista pyöräilyä ja liikuntaa arkeensa.

 

Tänä vuonna blogin kanssa on tulossa muutoksia, sillä Keskisuomalainen ilmoitti hieman ennen joulua lopettavansa Stoorin blogiportaalin tuotevalikoiman yhdenmukaistamiseksi. Blogi siirtyy siis lähiaikoina uuteen osoitteeseen, jonka ilmoitan hieman myöhemmin.

 

Jos tapanasi on ollut lueskella Autottoman perheen juttuja aamukahvilla, selaillessasi uutisia Keskisuomalaisesta, niin suosittelen viimeistään nyt ottamaan meidän somekanavat seurantaan, jotta saat jatkossa sitä kautta tiedon uusista blogikirjoituksista.

 

Ota Autoton perhe seurantaan Instagramissa ja Facebookissa niin näet tarinoita, jotka eivät päädy blogiin asti sekä kuulet uusista blogikirjoituksista ensimmäisenä!

 

 

 

Kommentit

  • Nimetön Sunnuntaifillaristi

    ”Tiedän useammankin ihmisen hankkineen blogin innoittamana sähköpyörän tai lisänneen tavallista pyöräilyä ja liikuntaa arkeensa.”

    Hep, täällä eräs joka sai lopullisen ahaa-elämyksen tämän blogin kautta. Ostettu uusi (toivottavasti) hyvälaatuinen sähköavusteinen polkupyörä, jolla tarkoitus korvata autolla normaalisti kulkemiani työ- ym. lähikauppamatkoja mahdollisimman paljon. Motivaattorit aika lailla samat, eli kunnon kohotus ja terveellisempään elämiseen siirtyminen, sekä säästäminen auton kuluissa ja samalla tietysti luontokin pikkuisen varmasti kiittää. 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.