VALIKKO
16.7.2017 18:02

5 asiaa, jotka nostavat karvani pystyyn

Mä ajattelen olevani ihminen, jolla on tietyissä asioissa ns. pitkä pinna eli hyvät hermot, mutta joistain asioista ärsyynnyn helposti. Mun mielestä on hauskaa, että toisilla ihmisillä ärsyyntymisen aiheuttaa ihan eri asiat kuin toisilla ja siksi ajattelinkin tässä postauksessa jakaa teidän kanssanne viisi asiaa, jotka yleisimmin saavat mut ärsyyntymään.

1. Toistuvat kirjoitusvirheet
Mua ei häiritse kirjoitusvirheet esimerkiksi tekstareissa tai sähköposteissa, mutta kun taas kirjassa tai lehtijutussa on jatkuvasti kirjoitusvirheitä, niin se rupeaa ärsyttämään.

2. Ihmiset, jotka valittavat joka asiasta
Mä en tykkää yhtään ihmisistä, jotka valittaa ihan joka asiasta eivätkä nää mitään hyvää missään. Milloin ruoka on pahaa, milloin ulkona on huono sää, milloin verhot on väärän väriset jne.

3. Päin sitä kuuluisaa ajavat autoilijat
Tämä on varmasti asia, josta jokaisella meistä on vähän oma näkemyksensä. Mua ärsyttää autoilijat, jotka käyttävät vilkkua kääntyessään vasta sitten kun ovat jo lyöneet jarrut pohjaan ja ne, joiden on ihan pakko päästä ohittamaan vaikka vastaantuleva auto on jo aivan liian lähellä.

4. Toimimattomat tekniset vempaimet
Mä en ole mikään tekniikan ihmelapsi ja jos mun läppäri tai puhelin tilttaa, niin olen melko kädetön siinä vaiheessa. Usein käy vielä niin, että läppäri tilttaa juuri jossain kriittisessä hetkessä ja se jos mikä saa mut päästämään muutaman ärräpään.

5. Aikaansaamattomuus
Välillä mun v-käyrää nostaa mun oma aikaansaamattomuus ja välillä sitten taas jonkun muun. Mä oon pääsääntöisesti melko aikaansaava ihminen niiden asioiden suhteen, jotka haluan saada hoidettua, mutta esimerkiksi siivoaminen ei kuulu niihin ja usein siivoan vasta sitten kun olen ensin ärsyyntynyt omaan aikaansaamattomuuteeni 😀

Tässä oli mun viisi varmastikin yleisintä ärsyyntymistä aiheuttavaa asiaa. Mä kuulisin mielelläni kommenttiboksissa asioita, jotka saavat just sut ärsyyntymään!

Mukavaa alkavaa viikkoa! 🙂

Kuvat: Pixabay

Kommentit

 • Jenna

  Voin niin samaistua! 😀

   0
  • Cia

   Haha, kiva kuulla että nämä asiat aiheuttaa ärsyyntymistä jollakin muullakin kuin mulla 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.