VALIKKO
13.9.2017 21:04

Kesä 2017

Nyt kun kesä on ollut auttamatta ohitse jo muutaman viikon, niin on hyvä aika vähän katsoa taaksepäin ja muistella, että mitä kaikkea sitä on tullutkaan tehtyä. Kesän ehdoton kohokohta oli useamman viikon kesäloma, mutta toki töidenkin lomaan mahtui mukavia kesäisiä päiviä. En ollut pitänyt kunnollista kesälomaa sitten lukion kakkosvuoden kesän jälkeen, joten oli kyllä ihan huippua päästä monen vuoden tauon jälkeen nauttimaan ihan kunnollisesta kesälomasta, jonka ajalta vielä maksettiin palkkaakin. Ei opiskelija voisi enempää toivoa!

Kesän aikana tuli syötyä enemmän pehmiksiä kuin jäätelöitä, en kyllä tiedä miksi 😀 // Koitelinkoskilla tuli kesällä vierailtua muutamaankin otteeseen // Toki kesällä täytyi nauttia myös kauniista kukista ja napsia niistä kuvia // Myös Nallikarissa käyminen kuuluu kesään. Tuona päivänä ei kyllä auringonpaisteesta huolimatta ollut niin lämmin ilma, että tuonne mereen pulahtaminen olisi houkutellut

En edes muista milloin olin käynyt Tivolissa edellisen kerran, mutta tänä kesänä käytiin serkun ja pikkuveljen kanssa ja täytyy kyllä sanoa, että oli niissä laitteissa pyöriminen ihan kivaa vielä näin aikuisenakin // Myös edellisestä Ranuan eläinpuisto-vierailusta oli kerennyt vierähtää jo varmaan reilut kymmenen vuotta, joten tehtiin sinne visiitti äitin ja veljen kanssa kesäkuussa // Tämän kollaasin ansiosta tajuan tehneeni tänä kesänä paljon asioita pitkästä aikaa, sillä myös edellisestä Hailuodossa käymisestä oli varmasti ainakin seitsemän vuotta. Eräänä lämpimänä heinäkuisena päivänä teimme kaverini kanssa pienen roadtripin Hailuotoon // Teemaan sopivasti kävin suunnistamassa ensimmäistä kertaa ainakin viiteen vuoteen! Suunnistaminen oli teini-iässä mun ehdoton lemppariharrastus, mutta jostain syystä se jäi ja olen jo monena kesänä haaveillut iltarasteilla käymisestä ja tänä kesänä vihdoin sain itseni lähtemään sinne.

Kollaasin kaksi ensimmäistä kuvaa on mun kesäloman aikaiselta roadtripiltä, joka oli kyllä yksi kesän kohokohdista! Mä tykkään tommosista reissuista, joilla pääsee näkemään ja kokemaan mahdollisimman paljon uusia paikkoja eikä tarvitse pyöriä samoilla seuduilla koko aikaa. Mun suosikkikohteita reissun aikana oli Tampere, Turun saaristo sekä Heinola! // Kaksi jälkimmäistä kuvaa puolestaan on elokuisilta Koiteli elää-festareilta, jotka oli myös yksi kesän kohokohdista. Festareilla oli ihana tunnelma ja esiintyjät olivat hyviä. Näihin festareihin oli hyvä päättää kesä ja palata koulun penkille.

Nämä kuvat tiivistää mun kesän aika hyvin. Paljon kivoja lyhyitä ja vähän pidempiäkin roadtrippejä, paljon asioiden tekemistä pitkästä aikaa, uusia kokemuksia ja ihania muistoja. Voi kyllä sanoa, että kesä oli ihanan rentouttava ja sen aikana sai hyvin kerättyä voimia ja motivaatiota opiskeluun. Kivan kesän jälkeen syksykin on tervetullut ja on mukava päästä nauttimaan ruskan väreistä ja pimenevistä illoista 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.