VALIKKO
18.6.2017 12:30

Koitelinkoski

Heipsan! Mulla oli perjantaina ensimmäinen lomapäivä, minkä kunniaksi pakkasin läjän muuttolaatikoita ja kävin ihailemassa meidän oululaisten paikallista nähtävyyttä. Kyseessä on siis noin 25 kilsan päässä Oulun keskustasta sijaitseva Koitelinkoski. Maisemat Koitelissa ovat ihan huikeat ja näin kauniina kesäisenä päivänä siellä käyminen on kyllä oikea elämys.

Kuten kuvista näkee, niin Koitelissa on sekä virtaavia koskia, ihania aurinkoisia kallioita että metsää, jossa voi samoilla. Mä olen käynyt Koitelissa vähintään kerran vuodessa niin pitkään kuin muistan ja paikka on mun mielestä parhaimmillaan kesällä, mutta kelpaa sinne mennä talvellakin!

Nämä maisemat ovat ihanteelliset myös valokuvaukseen ja mun, kuten myös monen muun, ylppärikuvat käytiin napsimassa juurikin tässä kyseisessä paikassa.

Suosittelen lämpimästi Koitelinkoskella pistäytymistä kaikille lähiseudun asukkaille ja ohikulkumatkalla oleville. Paikka on ehdottomasti näkemisen ja kokemisen arvoinen.

Kommentit

 • T // Tasapainoilua

  Ihanat kuvat! Koitelinkoski on kyllä huikea paikka. Itse olen lähinnä käynyt siellä jäiden lähtöä ihastelemassa, mutta näyttää kyllä upealta kesäisessä auringonpaisteessa 🙂 Tuli pieni nostalgiapuuska tuosta sillasta 😀

  Kivaa kesän jatkoa sulle! Joko on loma?

   0
  • Nimetön T

   Haha, lukutaito ois ihan jees 😀 Uudemman kerran selattuani tuollahan se luki, ”ensimmäinen lomapäivä”! Eli siis huippua lomaa sulle, nauti <3

    0
  • Cia

   Minä en olekkaan sattunut käymään jäiden lähdön aikaan Koitelissa. Silloinkin on varmasti ihan huikeat näkymät! Suosittelen kyllä ehdottomasti kesälläkin vierailemaan siellä. Kuten kuvista näkee, näkymät on upeat!

   Haha kiitos, lupaan nauttia lomasta! 🙂 Kovasti tsemppiä ja voimia sulle kiireiseen työkesään! Kyllä se lomakin pian jo koittaa 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.