VALIKKO
13.2.2016 17:50

EIGHTMOOD FLORA -maljakko

eightmood vaasi tulppaanit maljakko (2 of 2)

Monissa (erityisesti ulkomaisissa) sisustusblogeissa olen useasti törmännyt kauniiseen pyöreään maljakkoon. Perinteiset Aaltovaasit meiltä löytyvät ja muutama muukin maljakko, mutta tällaista isoa pyöreää maljakkoa olen kaivannut. Kyseessä on ruotsalaisen Eightmoodin valmistama Flora -maljakko. Viikko sitten ilahduin suuresti, sillä löysin maljakon todella hyvästä alennuksesta Askosta! Olen aiemmin tätä Eightmoodin maljakkoa nähnyt myytävän Stockmannilla ja hinta on ollut ihan muuta kuin mitä nyt siitä maksoin. Normaalihinta tälle maljakolle oli Askossa 59 euroa ja minä sain sen omakseni 25 eurolla. Ei paha!

Tulppaanikausi on parhaimmillaan ja pianhan maljakkoon saa kaunistusta ihan luonnostakin (köh, vähän haluan tässä ajatella optimistisesti). Esimerkiksi vuohenputket näyttäisivät varmasti tosi kauniilta tässä maljakossa! Keväällä tulee luultavasti leikattua hiukan omenapuitakin ja voisinpa niitäkin oksia tähän maljakkoon esille laittaa. Ainakin aiemmin olen omenapuun oksat saanut kukkimaankin!

eightmood vaasi tulppaanit maljakko (1 of 2)

Tällaisista edullisista löydöistä sitä tulee joskus tosi iloiseksi! 🙂

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!

-Liina

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.