VALIKKO
2.3.2016 18:06

Addiktio

anno sisustustyyny modernissa olohuoneessa (3 of 5) anno sisustustyyny modernissa olohuoneessa (4 of 5)

anno sisustustyyny modernissa olohuoneessa (2 of 5)

En ole täällä Stoorissa ehkä tästä vielä avautunut, mutta luotan teihin lukijoihin sen verran, että tännekin nyt tämän paljastan. Olen pahemman laatuinen koristetyynyaddikti. Tilanne on jo melko vakava, ainakin mieheni mielestä. Hän erään kerran laski sisustustyynymme ja voin kertoa, että paljon niitä oli. Puhutaan kymmenistä, ja jos kaikki jemmassa olevat päällisetkin lasketaan, lukumäärä saattaa tuplaantua. Tunnustan, addikti mikä addikti. Maailma on pullollaan ihanaakin ihanampia tyynynpäällisiä ja onhan se nyt vaan fakta, että koristetyynyjen vaihdolla kodin ilmettä saa todella nopeasti ja pienellä panostuksella freesattua ja piristettyä. Pitäähän sitä nyt olla talvityynyt, välikausityynyt, kevättyynyt, kesätyynyt, syksytyynyt, alkutalven tyynyt, joulutyynyt… Listahan on loputon. Tiedätte varmaan mitä tässä ajan takaa?

No, tuossa jokunen viikko sitten piipahdin ruokatauolla Anttilassa, ja kun vastaan tulivat nämä kuvissa näkyvät Annon koristetyynyt, en voinut vastustaa  kiusausta. Pakko oli hankkia pari ihanaa uutta päällistä tuomaan keväistä tuulahdusta kotiimme. Tyynyjen kangas on mukavan paksua ja napakkaa, eikä tyyny mene myttyrälle vaikka Alma tyynykasan keskelle pesän kaivaisikin. Se on nimittäin iso plussa, että tarkkaan asetellut tyynyt säilyttävät muotonsa eivätkä näytä heti ihan väsähtäneiltä. 😉

Tuo kuvassa näkyvä saman sarjan villainen viltti ei sen sijaan ole Alman käsittelyä ihan yhtä hyvin kestänyt. Se on itse asiassa tällä hetkellä täynnä reikiä. Harmillinen juttu, mutta tällaiset pienet tapaturmat kuuluvat elämään nuoren koiran kanssa.

anno sisustustyyny modernissa olohuoneessa (5 of 5)

Samaa ihanaa vaaleansinistä sävyä löytyy myös Habitatista ostamastani tuoksukynttilästä ja aikakauslehden kannesta. Maljakossa on lempioksiani, eukalyptusta. Niitä ostan usein Mestarin Kukasta, ison oksan saa muutamalla eurolla ja siitä on iloa pitkäksi aikaa. Eukalyptuksen voisinkin nimetä lempikukakseni, vaikka kyse ei oikeastaan mistään kukasta olekaan. Viikonloppuun kuuluukin olennaisena osana perjantaipuskan hankkiminen, oli se sitten eukalyptuksen oksia tai jotain ihan oikeitakin kukkia.

anno sisustustyyny modernissa olohuoneessa (1 of 5)

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

-Liina

 

Kommentit

 • Maria Korhonen

  Täällä kanssa toinen koristetyynyaddikti 😀 En oo ees uskaltanut laskea kaikkia tyynyjä, meillä mies kanssa kerran huomautti määrästä, kun vein petivaatteita ja sohvatyynyjä ulos tuulettumaan, oli meinaan melkoinen kasa tyynyjä 😀 Mut on ne vaan niin ihania, ihania nuo sun uudet löydöt. Annolla on kyllä tosi kivoja päällisiä!

   0
  • Liina

   Laiska töitään luettelee ja sama pätee varmaan sisutustyynyihin. Kuka niitä laskea viitsii. 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.