VALIKKO

Kuka on Liina?

PicMonkey Collage

Dash of Designin takana häärii Liina, 36 vuotias kahden kouluikäisen tytön äiti joka tekee palkkatyökseen hommia pankissa. Perheeseen kuuluu myös aviopuoliso sekä karvainen lapsi Alma. Kaikki perheenjäsenet, sekä välillä myös muut ystävät (tässäkin postauksessa paras ystäväni Pilvi pariin otteeseen <3) ja läheiset vilahtelevat todennäköisesti blogissa jossakin vaiheessa.

IMG_1039

lr-9627

IMG_9564

IMG_1631

IMG_0798

Rakastan ruokaa, hyviä ravintoloita, uusien reseptien kokeilua ja tietenkin sitä seurustelua ja sosiaalista elämää mikä ruokaan usein liittyy. Leipominenkin olisi ihanaa useammin, mutta harmillisen harvoin siihen aikaa löytyy. Yritän tehdä arkenakin ruokaa laadukkaista ja terveellisistä raaka-aineista, mutta kyllä meilläkin välillä eineksiin turvaudutaan.

IMG_0920IMG_2934Riihimäen lasipurkki-0412-2

Sisustan kotiamme klassikoilla, moderneilla huonekaluilla, Ikealla ja vintage-löydöillä. En halua kodin olevan huonekalukuvastosta repäistyn näköinen, mutta ei meille täysin mummola- tai Peppi Pitkätossu-tyylikään istu. Selkeät, klassiset linjat pienellä twistillä ja rouheudella kuvaavat ehkä meidän kodin tyyliä eniten.

insta

Olen aika mukavuudenhaluinen, mutta nautin luonnosta ja ulkona liikkumisesta myös. Luonto tarjoaa meille kaikille upeita elämyksiä ja sitä paljon mainostamaani arjen estetiikkaa, kun vain pidetään silmät auki ja nautitaan ympärillä olevista asioista.

Pyrin pitämään huolta fyysisestä kunnostani mm. juoksemalla. Parasta on juosta metsässä polkuja pitkin. Ensimmäisen kerran elämässäni juoksin lappu rinnassa viime kesänä ja sama homma on suunnitteilla toistaa tulevanakin kesänä. 15 kilometriä metsäreitillä tuntui melkoiselta saavutukselta, kun kovin kummoista lenkkeilytaustaa ei vielä ollut. Vasta reilun vuoden olen säännöllisesti juossut tai hiihtänyt. Aiempi liikkuminen on ollut huomattavasti satunnaisempaa. Tästä säännöllisestä liikkumisesta haluan ehdottomasti pitää kiinni ja toivon että se tulee olemaan tulevaisuudessa aina osa elämääni. Tämä on myös asia, jonka haluan siirtää ja juurruttaa lapsiini.

IMG_3046

päivän asu_teneriffa (1 of 1)

Haluaisin matkustaa ja nähdä maailmaa. Nyt tutuksi ovat tulleet lähinnä lapsiperheelle niin helpot Kanarian saaret ja Skandinavia. Joskus olisi ihana päästä vähän eksoottisempiikin ympäristöihin. Aasia houkuttelee erityisesti.

IMG_2356

Olen ratsastanut lähes koko ikäni. Juniorina kilpailin aktiivisesti ja nyt vanhemmallakin iällä on muutamiin pikkukisoihin ollut hauska osallistua. Vanhempi tytär ratsastaa myös ja kisadebyyttikin on jo takana. Luulenpa että ehkä jo ensi keväänä nuorempikin alkeiskurssille halutessaan osallistuu.

IMG_9988

IhaiIen tyylikkäitä ja persoonallisesti pukeutuvia ihmisiä. Haaveilen täydellisestä vaatekaapista, joka sisältää vain toisiinsa sopivia laadukkaita vaatteita, mutta totuus on kyllä ihan toisenlainen. Aika usein mukavuus ajaa tyylin ohi ja hiihtelen menemään ties missä kotirytkyissä. Sorrun myös aika ajoin heräteostoksiin, jotka eivät sovi mihinkään tai minkään kanssa. Olkoon uuden vuoden tavoitteeni olla ostamatta mitään, mikä ei nykyisen vaatekaappini sisältöön sovi!

Saapa nähdä minkälaiseksi Dash of Design täällä Stoorissa muodostuu. Kuulisin mielelläni palautetta, toiveita, ruusuja ja risuja. Kommentit ovat erityisen tervetulleita!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kommentit

 • Sanna Simonaho-Karsten

  Ihania kuvia. Blogi jää ehdottomasti seurantaan. Sisustusfilosofiani on hyvin samankaltainen: Pohjoismaiset klassikot antiikkihuonekalujen ja ikean kanssa sopuisasti yhdessä.

   0
  • Liina

   Kiitos ihanasta kommentista, Sanna! Tervetuloa mukaan. 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.