VALIKKO
2.4.2017 19:10

Kahden blogin kirjoittaminen

Kirjoittaminen suomeksi

Päätin nyt palata tässä stoorin blogissa äidinkieleemme, eli suomeen. En siksi, että suomeksi kirjoittaminen olisi jollain tapaa helpompaa – tällä hetkellä tuntuu oikeastaan, etten osaa enää kirjoittaa järkeviä tekstejä suomeksi. Eli syy kielenvaihdokseen on päätös kokonaan erillisen englanninkielisen blogin perustamisesta.
Tuo blogi löytyy täältä, ja tuon blogin perimmäinen tarkoitus on matkustelusta kirjoittaminen. Ja tänne blogiin kirjoitan sitten kaiken muun turhan.

Onko kaksi liikaa?

Jotkut varmaankin ajattelevat, että kahden blogin kirjoittaminen on hyvin työlästä. Valitettavasti en vielä osaa tuota asiaa kommentoida… Tutkin asiaa hieman ennen aloittamista, ja päädyin siihen lopputulokseen, että oikealla suunnittelulla kahden ja jopa useammankin blogin pitäminen on mahdollista, ja jopa kannattavaa.
Joten päätin, että miksipä sitä ei kokeilisi.
Olen kuitenkin huomannut, että kahdella kielellä kirjoittaminen yhteen blogiin on liian työlästä, sillä en jaksa samoja asioita toistella kahteen kertaan. Joten päätin perustaa toisen blogin, aivan eri aiheella.

En siis tosiaan ole tästä blogista luopumassa, vaan aion todellakin kokeilla kahden blogin kirjoittamista samanaikaisesti.
Joten katsotaan miten käy 🙂


Syy hiljaiseloon… kuva otettu täältä

Blogini on ollut vähän hiljaiselossa useamman kuukauden, ilmeisesti jonkinlainen suomeen paluun masennus iski 😉 Siitäkin aion hieman enemmän kertoa, ja muun muassa siitä mitä tällä hetkellä puuhailen, missä vaiheessa kuntoutusprosessini on, ja mitä suunnitelmia on jatkoa ajatellen. Mutta nämä kaikki tulkoon myöhemmissä blogipostauksissa.

Tämänkertaisen blogitekstini aion jättää lyhyeksi, kertoakseni vain, että olen yhä hengissä ja en ole vielä kirjoittamista lopettanut.

Niin, ja tosiaan kirjoitusaiheita saa aina ehdottaa, sillä uskoisin, että miltei jokaisella bloggaajalla tulee jossain vaiheessa elämää se vaihe, kun tajuaa kohdanneensa bloggaajan painajaisen – kirjoitusaiheiden loppumisen. Joten aiheiden ehdotus vain tuo uutta intoa bloggaajalle – tässä tapauksessa minulle 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.